Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Ben oranje Ø40×55 cm

178,00

Sandstone Bruin

Niet op voorraad

Sandstone Bruin

De Sandstone bloempot rond  Ø40×55 cm van de Refined collectie is gemaakt met een combinatie van drie materialen, steenpoeder, polyesterlijm en kleurpigment. Deze samenstelling maakt de pot erg sterk. Daarom is deze pot geschikt voor zowel binnen als buiten. Zandsteen heeft een karakteristieke, zachte look die past bij ieder interieur of exterieur.

Door het gebruik van meerdere materialen en kleurpigment zijn er vele mogelijkheden in kleuren. Sandstone is leverbaar in zwart, wit en grijs maar ook in groen en oranje! Zandsteen leent zicht perfect voor ronde vormen. De Sandstone plantenbakken zijn gebaseerd op diepe, warme en zachte tinten uit de natuur.

Deze pot is handgemaakt. Dit waarborgt de hoge kwaliteit van de pot en zorgt voor fijne details in het design. Zandsteen is niet alleen heel solide, maar ook lichtgewicht en onderhoudsvrij. Door het sterke materiaal kan de pot tegen vele weersinvloeden. De plantenbak is UV- en vorstbestendig. Daarnaast past de matte look perfect in iedere ruimte of tuin.

De Refined collectie heeft diepe, warme en zachte tinten uit de natuur. Speciaal ontworpen om rust en eenvoud terug te brengen in het interieur. De matte finish zorgt voor een aards en puur gevoel van kalmte. Eenvoudige vormen en strakke afwerkingen maken deze collectie elegant en smaakvol.

Let op: Het is ook mogelijk deze bak binnen te plaatsen. In dat geval zal de bak geleverd worden met een waterdichte inzetbak. Geef dit aan, als opmerking bij jouw bestelling en wij zullen deze meeleveren.

Eigenschappen

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Sterk materiaal van hoge kwaliteit
  • UV-bestendig
  • Lichtgewicht
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Vorstbestendig360
  • Tijdloos
  • Handgemaakt

Deze ronde Ben  bloempot oranje, heeft een strak design en is rond van vorm. Door de ronde natuurlijke vorm, volgt de pot de afmeting van de plant en past daardoor altijd. Tip: zet ronde bloempotten in verschillende hoogtes bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Onderhoud

Een Sandstone bloempot onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de bloempot te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen

De Sandstone bloempot moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de bloempot worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht en kun je de bloempot aanplanten.

Doorsnede (in cm)

40 cm

Hoogte (in cm)

55 cm

diepte

52 cm

opening

36 cm

Gewicht (in kg)

8 KG

Merk

Pottery Pots

collectie

Refined

Kleur

Bruin

afwerking

Structuur

Materiaal

Sandstone

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, UV-bestendig, Vorstbestendig

Vorm

Rond

structuur

Egaal

Afmeting

Ø40×55 cm

Productkleur

Bruin

Breedte (in cm)

40 cm

Lengte (in cm)

40 cm

Meer lezen