Oranje bloempotten kopen

Nederland en oranje, het is en blijft een bijzondere combinatie. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de oranje bloempotten in ontzettend veel Nederlandse woningen zijn terug te vinden. Niet alleen binnen in een interieur vormen deze prachtige potten een blikvanger van formaat. Ook in je tuin of op je terras kunnen deze potten geweldig tot hun recht komen. Niet alleen vormt de oranje kleur een aantrekkelijke combinatie met groen, daarnaast brengt ze ook wat extra leven in de brouwerij. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer je op zoek bent naar oranje bloempotten ben je daarvoor hier bij Plesanto zeker aan het juiste adres!

Toont alle 11 resultaten

Terra Cotta Oranje Ø36×70 cm

Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €87,30.

Terra Cotta Oranje Ø46×39 cm

Oorspronkelijke prijs was: €97,00.Huidige prijs is: €87,30.

Onyx rond Ø58×33,5 cm

Oorspronkelijke prijs was: €418,00.Huidige prijs is: €376,20.

Circum met poten rond Ø80×80 cm

Oorspronkelijke prijs was: €840,00.Huidige prijs is: €756,00.

Carmen Oranje Ø37×32 cm

Oorspronkelijke prijs was: €104,00.Huidige prijs is: €93,60.

Terra Cotta Oranje Ø53×49 cm

Oorspronkelijke prijs was: €133,00.Huidige prijs is: €119,70.

Terra Cotta Kevin Oranje Ø38×65 cm

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €80,10.

Terra Cotta Kevin Oranje Ø47×42 cm

Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €80,10.

Terra Cotta Omar Oranje Ø45×40 cm

Oorspronkelijke prijs was: €84,00.Huidige prijs is: €75,60.

Terra Cotta Omar Oranje Ø52×47 cm

Oorspronkelijke prijs was: €105,00.Huidige prijs is: €94,50.

Terra Cotta Oranje Ø46×90 cm

Oorspronkelijke prijs was: €173,00.Huidige prijs is: €155,70.

Oranje bloempotten, in welke vormen zijn ze verkrijgbaar?

Een bloempot in oranje kleur kan uiteraard in menig aantal verschillende vormen worden aangekocht. In ons aanbod kan je bijvoorbeeld prachtige ronde exemplaren terugvinden, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een andere vorm zoals:

 • Vierkant;
 • Rond;
 • Ovaal;
 • Rechthoekig;

Door te spelen met verschillende vormen is het mogelijk om een extra bijzonder eindresultaat te creëren. Beschik je slechts over een bepekte hoeveelheid aan ruimte voor je oranje bloempot binnen in je woning? Kies dan bij voorkeur voor een rechthoekig of vierkant exemplaar.

Wat zijn de eigenschappen van oranje bloempotten?

Sta je op het punt om één van de oranje bloempotten op de markt aan te kopen? Let dan goed op het materiaal waarin je deze gaat aankopen! Op dit vlak kan je onder meer een keuze maken tussen keramiek en terracotta. Hou er uiteraard ook rekening mee dat een dergelijke bloempot in verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Heb je behoeften aan maatwerk? Dan kan je ook daarvoor altijd contact met ons opnemen.

Waar kan je een oranje bloempot plaatsen?

Een bloempot met oranje kleur kan je op heel veel verschillende plaatsen terug laten komen. Ze vormen bijvoorbeeld een mooie blikvanger in je interieur, maar ook in een tuin of op een terras zijn ze een streling voor het oog. Niet in het minst gecombineerd met oranje bloemen zal je vast kunnen stellen dat ze altijd zorgen voor een extra feel good gevoel. Bovendien kan je ook kleine, oranje bloempotjes overwegen om bijvoorbeeld op je balkon te plaatsen.

Hoe kan je een bloempot in oranje vullen?

Vaak wordt aangeraden om niet dezelfde kleur van bloem te nemen als de bloempot heeft. Voor oranje bloempotten geldt dat ze op dat vlak als het ware een uitzondering op de regel vormen. In de praktijk zijn enkele erg populaire bloemen om hierin te plaatsen dan ook de volgende:

 • De Kniphofia Uvaria of Fakkellelie;
 • De Pioen Enkelbloemig Apricot of Pioenroos;
 • De Hemerocallis Doublelicious;
 • De Kokardebloem Kobold;
 • De Arum Italicum;

Natuurlijk zijn de bovenstaande voorbeelden nog lang niet alles. Toch vormen ze enkele van de vaakst gemaakte keuzes hier in Nederland. Vergeet bovendien ook niet om altijd de grond waar je gebruik van gaat maken af te stemmen op de bloemen waarvoor je hebt gekozen.

Oranje bloempotten bestellen? Dat kan hier bij Plesanto!

Ben jij ook specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een grote oranje bloempot? Of toch eerder naar een schattig, klein exemplaar? Het behoort hier bij Plesanto allemaal tot de mogelijkheden. Bij ons kan je bovendien altijd rekenen op bloempotten met een geweldige kwaliteit die je bovendien ook kan bestellen tegen uitstekende voorwaarden.

Veelgestelde vragen over oranje bloempotten

 • Wat is een oranje bloempot?

Een oranje bloempot beschikt doorgaans over een volledige, oranje kleur.

 • Wat zijn de voordelen van een oranje bloempot?

Een oranje bloempot beschikt vaak, zeker in keramiek, over een natuurlijke uitstraling. Dit maakt ze zeer geschikt om buiten te plaatsen. Echter is de oranje kleur ook een kleur die uitstekend past in zowat eender welke stijl van interieur.

 • Heeft een oranje bloempot ook nadelen?

Er zijn geen echte nadelen verbonden aan een oranje bloempot, zolang je maar op z’n minst een klein beetje houdt van de oranje kleur!

 • Wordt de oranje bloempot zoals op de foto geleverd?

Zeker en vast!

 • Welk onderhoud vereist een oranje bloempot?

Het onderhoud waar je rekening mee moet houden bij een oranje bloempot is afhankelijk van het soort materiaal waaruit ze bestaat evenals de plaats waar je ze gaat neerzetten. Controleer dus goed de onderhoudsvoorschriften van de bloempot van je keuze.

 • In welke afmetingen zijn oranje bloempotten leverbaar?

In ons aanbod hier bij Plesanto kan je zowel kleine als grote oranje bloempotten terugvinden. Heb je behoeften aan afwijkende afmetingen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen om de eventuele maatwerkmogelijkheden te bespreken.