Plantenbak schaal

De plantenbak schaal is een elegante toevoeging aan jouw tuin. Een prachtige manier om jouw favoriete planten te presenteren. Dit wat lagere model zorgt er voor dat je mooi op de planten kijkt. De plantenschaal is net wat unieker dan een meer standaard hoog rond model of vierkant model. Maar is hier juist ook weer heel goed me te combineren voor een moderne twist. Je creëert zo een echt podium waarop je veel verschillende planten naast elkaar kunt laten schitteren.

Weet jij al hoe je de plantenschaal gaat toepassen in jouw tuin?

Toont alle 8 resultaten

Ceder Ø153x34cm

706,00854,00

schaal antraciet Ø44×19 cm

66,00

Low Balloon goud Ø95×44 cm

461,00

Low Balloon goud Ø73×33 cm

258,00

Bowl zwart Ø45×28 cm

104,00

Vic Bowl zwart Ø50×23 cm

115,00

Malva Ø120×20 cm

524,00634,00

Ceder Ø120×40 cm

524,00634,00

Plantenschaal buiten groot in meerdere maten en kleuren

De plantenschaal voor buiten groot is verkrijgbaar in 2 verschillende maten:

  • Model Ceder 120 x 120 x 40 cm
  • Model Ceder 153 x 153 x 134 cm

Meet op hoeveel ruimte je precies hebt voor het plaatsen van de plantschaal buiten en houd voldoende ruimte vrij er omheen. Ook de afmetingen aftapen op de tegels kan helpen om te visualiseren welke maat het beste staat.

De plantenschaal voor buiten is gemaakt van polyester. Omdat een mal nodig is voor het vormen leveren we voor dit model geen maatwerk. Wel zijn verschillende kleuren mogelijk. De plantenschaal is standaard leverbaar in antraciet-mat (RAL 7021) en Verkeerswit (RAL 9016). Op aanvraag zijn nog enkele andere RAL-tinten mogelijk. Dit is wel tegen bijbetaling en extra levertijd.

Het toepassen van de grote ronde plantenschaal voor buiten

Er zijn heel veel manieren om de plantenschaal toe te passen voor buiten. Een grote ronde plantenschaal is prachtig voor buiten op het terras. Als middelpunt van een gazon of kleinere, bestraatte tuin doet hij het ook goed. Ga voor symmetrische spiegeling met twee plantenschalen langs een tuinpad. Ook binnen kan de grote ronde plantenschaal worden toegepast. Bijvoorbeeld in de hal of entree van een bedrijfs- of publiekspand. Een ronde plantenschaal kan ook worden gebruikt voor een Bonsaiboom of een complete miniversie van een Japanse tuin.

Plaatsing en garantie ronde plantenschaal voor buiten

Het is natuurlijk helemaal aan jou waar je de plantenschaal wil plaatsen. Binnen, buiten, (dak)terras, voor- of achtertuin. Het meest ideaal als ondergrond zijn vlakke tegels of een afgetrild stuk grond. Controleer voor alle zekerheid bij het uitpakken je plantenschaal op beschadigingen. Op al onze plantenbakken wordt minstens 5 jaar garantie gegeven.

Het vullen van de plantschaal buiten

De plantenschaal voor buiten wordt al geleverd met markeringsrondjes aan de onderkant, zodat jij precies kunt zien waar de afwateringsgaten moeten komen. Deze boor je er makkelijk zelf in. Ook wordt er altijd een overlooppijpje meegeleverd voor dit model. Met grind of kleikorrels vermengt met goede potgrond wordt het een fluitje van een cent. Toch liever professionals inschakelen om deze klus te laten klaren? We leveren ook volledig afgevulde plantenschalen. Echte bloeiplanten met uitbundige bloemen zijn een mooie keuze voor het vullen de plantenschaal voor buiten Klassiekere keuzes zijn Lobelia, Hortensia of Lavendel.

Of waag jij je aan winterharde stoere cactussen?

Bestel jouw plantenbak schaal

De levertermijn is 3 werkdagen. Uitgezonderd producten die op aanvraag aan uw wensen worden aangepast zoals bijvoorbeeld een speciale kleur.

Veelgestelde vragen plantenbak schaal

Wat is een plantenbak schaal

De plantenbak schaal is een grote, ronde schaalvormige plantenbak veelal gemaakt van polyester.

Wat zijn de voordelen van een plantenschaal voor buiten?

De plantenschaal is net wat specialer dan de vaasvormige of vierkante plantenbakken. Omdat het een laag model is kun je de planten die erin staan extra goed zien.

Wat zijn aandachtspunten voor een ronde plantenschaal?

Maatwerk is voor de ronde plantenschaal helaas niet mogelijk. Na ontvangst moeten er nog gaten in de bodem worden geboord zodat water goed kan weglopen. Zorg daarom ook dat er voldoende ruimte vrij is rondom de plantenschaal.

Welk onderhoud vereist een grote ronde plantenschaal voor buiten?

Geef de grote ronde plantenschaal halfjaarlijks een opfrisbeurt met water en speciale reinigingsspray voor polyester. Gebruik geen middelen die doffe plekken of krassen in het materiaal kunnen veroorzaken.

In welke afmetingen zijn de bloempotten van plastic leverbaar?

De plantenschaal is verkrijgbaar in 2 verschillende maten.
Afmetingen 120 x120 x 40 cm en afmetingen 153 x 153 x 134 cm. (L x B x H)

Zijn er nog alternatieven op de plantschaal voor buiten?

Bloempotten met schotel combineren de schaalvorm met een standaardmodel plantenbak. Of kijk eens naar ons Exclusant model Chang. Een lage ronde bak van verzinkt staal op een tripod.