Creëer leven in stijl met onze prachtige plantenbakken

Bij Plesanto zijn we gepassioneerd door het verrijken van jouw leefruimte met schoonheid en groen. We zijn een team van jonge, gedreven ondernemers met een missie: het aanbieden van adembenemende plantenbakken die een statement maken in elke ruimte en je omgeving transformeren. Ontdek wat Plesanto te bieden heeft:

1. Stijlvolle Plantenbakken: Onze collectie plantenbakken is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste esthetische normen te voldoen. Van minimalistisch modern tot tijdloos klassiek, we hebben de perfecte plantenbak voor jouw stijl.

2. Leefgroen in en buiten je Huis: Breng de natuur naar binnen met onze prachtige plantenbakken. Ze zijn niet alleen een aanvulling op je in- en exterieur, maar ze bevorderen ook een gezonde en positieve leefomgeving.

3. Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Onze plantenbakken zijn ontworpen om jarenlang plezier te bieden.

4. Persoonlijke Service: Bij Plesanto hechten we waarde aan jouw tevredenheid. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte plantenbak voor jouw behoeften.

Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon wat groen in je leven wilt brengen, Plesanto is er om je te inspireren en te ondersteunen. Ontdek onze prachtige plantenbakken en maak van je ruimte een oase van groen en schoonheid.

Dompel jezelf onder in het Plesanto-avontuur en laat je omgeving tot leven komen met onze elegante plantenbakken. Welkom bij Plesanto!

Over ons

De gezichten achter Plesanto

erik verbeek

Erik

Erik: ‘Als verkoopadviseur bij Geldersche Houtbouw geef ik graag het advies over een totaalplaatje. Een schuur of veranda kan dan nog zo mooi zijn, het wordt pas compleet wanneer het helemaal naar eigen smaak is aangekleed. Want ook als je in de tuin zit, is het heerlijk om het gevoel van ‘thuiszijn’ te hebben. Het is jouw eigen ruimte.’

Wilco

Wilco

Wilco: ‘Wij hebben thuis heel wat bloembakken staan. Sommige konden eigenlijk echt niet meer. Deze hebben wij vervangen en wij krijgen spontaan veel meer complimenten over onze tuin! Terwijl er eigenlijk weinig veranderd is. Dat deed wel een belletje rinkelen.’

Jacqueline

Jacqueline

Jacqueline: ‘Sinds 2023 ben ik dagelijks -met heel veel plezier- het aanspreekpunt voor al je vragen en advies over onze plantenbakken en bloempotten. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!