Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Plesanto is in het verleden gestart met de levering van handgemaakte plantenbakken en meubels in een eigen werkplaats. Als zusteronderneming van Geldersche Houtbouw is Plesanto doorgegroeid naar expert in het buitenleven met momenteel alleen de focus op plantenbakken en potten. Wij staan elke dag voor jou klaar, om een ruimte te creëren waarin jij helemaal jezelf kan zijn.

Over ons

Erik

Erik: ‘Als verkoopadviseur bij Geldersche Houtbouw geef ik graag het advies over een totaalplaatje. Een schuur of veranda kan dan nog zo mooi zijn, het wordt pas compleet wanneer het helemaal naar eigen smaak is aangekleed. Want ook als je in de tuin zit, is het heerlijk om het gevoel van ‘thuiszijn’ te hebben. Het is jouw eigen ruimte.’

Over ons

Wilco

Wilco: ‘Wij hebben thuis heel wat bloembakken staan. Sommige konden eigenlijk echt niet meer. Deze hebben wij vervangen en wij krijgen spontaan veel meer complimenten over onze tuin! Terwijl er eigenlijk weinig veranderd is. Dat deed wel een belletje rinkelen.’

Meer groen dankzij plantenbakken en bloembakken
Ons team bestaat uit echte doeners. Het zal je verbazen hoeveel werk wij op één dag gedaan krijgen. En hoe dat komt? Door mensen zoals jij. Mensen die meer van het buitenleven willen genieten. met bloembakken maak je al snel het verschil. Op elk balkon, terras of in elke tuin kun je veel met bloembakken doen.

Groen is gezond, dat is bewezen
Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat een groene omgeving goed is voor onze gezondheid. Gaap! Nee, groen is leuk, groen nodigt uit en groen fleurt op. Dat is waar wij in geloven. De tevreden klanten zijn daar het bewijs van. Sinds de start van Plesanto als zusteronderneming van de Geldersche Houtbouw, hebben wij nog meer mensen laten genieten van hun buitenomgeving.

Over ons
Over ons

Waarom plantenbakken en bloembakken?
Planten rondom jouw woning zijn een kers op de taart. Het staat leuk, met een beetje geluk ruikt het lekker en biedt het beschutting. Met bloembakken kun je schuiven, afwisselen en met hoogtes spelen. Het geef net die extra dynamiek in jouw tuin, terras of balkon. Ben je de indeling beu? Geen zorgen, dan kun je met plantenbakken eindeloos blijven variëren.
Weet jij al hoe jij jouw wereld groener gaat maken, of heb je nog hulp nodig?

Geniet zonder zorgen
Wij willen dat jij zonder zorgen gaat genieten van het buitenleven. Dat verdien jij en dat gunnen wij jou ook. Daarom is ons motto: lekker lang genieten. Dat betekent: geen gedoe. Daar staan wij achter.

Waar de beste ideeën ontstaan
Bij ons ontstaan de beste gesprekken nu eenmaal tijdens de vrijdagmiddagborrel. Dan zijn we met het hele bedrijf bij elkaar. Maak je daar een bedrijfsbarbecue van, dan gaan we helemaal los en komt de inspiratie om te blijven ontwikkelen vanzelf.

Wij willen graag weten hoe wij jou kunnen helpen. Vertel ons hoe wij jou kunnen helpen.

De waardering van plesanto.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 40 reviews.