U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket en ca. € 57,50 per pallet. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plesanto.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kantoor Plesanto

De Vang 3
3774 SJ Kootwijkerbroek
Btw NL862159234B01
K.v.K. 81619103

Retourbeleid
Retourbeleid

Retourvoorwaarden

Neem vooraf contact op met onze klantenservice. Uw retouraanvraag wordt dan verwerkt in ons systeem.

  1. Er zal een waardevermindering worden toegepast wanneer u het product gebruikt, incompleet of beschadigd terugstuurt..
  2. Voor u op maatgemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.
  3. De kosten en het risico voor retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Verstuur de zending via bijv. PostNL, u ontvangt dan een trackingnummer waarmee u de zending kunt volgen.
  4. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.
  5. Voeg een kopie van de pakbon of een ingevuld herroepingsformulier bij de retourzending.