Bloempot op standaard voor groen op grote hoogte

Met een bloempot op standaard kun je speelse hoogteverschillen in je tuin creëren. De bak komt op een standaard te staan en je kunt deze vullen met verschillende planten. Voor de bak kun je losse potten plaatsen. Ze creëer je een heel podium van groene weelde.

Toont alle 4 resultaten

Patt Feet Low zwart Ø39,5×43 cm

117,00

Patt Feet High zwart Ø43,5×65 cm

149,00

Charlie Feet High zwart Ø40×67 cm

140,00

Tina 70x70x80 cm

832,00

Bloempot op standaard kopen

Met een bloempot op standaard geef je je tuin meer diepte en hoogte. Je kunt de bakken en de standaard in verschillende kleuren bestellen. Zo vind je altijd een kleur die matcht met je tuin. Je kunt verschillende bakken in je tuin plaatsen en daarmee je tuin een heel ander aanzicht geven.

Bloempot op standaard in verschillende maten

De bloempot op standaard is leverbaar in 2 maten die beide rechthoekig zijn. De maten zijn 100 x 50 x 71 cm en 150 x 50 x 71 cm. De bloempotten worden geleverd met een losse standaard en een bak. Je kunt er alle kanten mee op en als je er wieltjes onder plaatst kun je ze makkelijk verplaatsen. Daarmee kun je de bakken als afscheiding gebruiken en elke je tuin een nieuwe look geven.

Bloempot op standaard eigenschappen

De bloempot op standaard wordt gemaakt van hoogwaardig polyester. Dat maakt het model stevig en voorkomt scheuren. Polyester is winterbestendig en licht van gewicht. Je kunt het in meerdere kleuren krijgen en de kleuren blijven goed, want polyester verkleurt niet. Dit materiaal is ideaal in een tuin waar kinderen spelen.

Bloempot op standaard plaatsen

Een bloempot op standaard staat geweldig in elke tuin. Of je nu een klassieke tuin hebt of een tuin die modern en strak is qua ontwerp. De planten die je erin zet kun je matchen met de sfeer van je tuin. Maak een mooi plantenparadijs in je achtertuin of scherm je terras af met bloempotten op standaard. Je kunt de bak ook in je voortuin plaatsen als je dat wilt. Binnen fleurt de bloempot op standaard je hele huis op.

Vullen van bloempot op standaard

Voor je de bloempot op standaard kunt gebruiken is het zaak dat je deze op een vlakke afgetrilde ondergrond plaatst. Zorg ervoor dat de bloempot op standaard rondom vrij staat zodat het vocht weg kan om de bak heen. Dan kun je de bak gaan vullen. Een vulpijp kan daarbij handig zijn. Begin met een laag kiezel of hydrokorrels op de bodem en leg daar worteldoek overheen. Zo heb je een goede basis. Daarna kun je de bak verder vullen met

potgrond. Je kunt daar eventueel nog een laag hydrokorrels of houtsnippers op leggen. Je kunt er kleine boompjes in planten en ook bloeiende planten met veel kleur.

Bloempot op standaard Bestellen

Bestel je bij Plesanto, dan heb je je bloempot op standaard snel in huis. Onze missie is dat jij zorgeloos geniet in jouw tuin. Daarom krijg je bij ons bovendien 5 jaar garantie op de bloempot op standaard.

Veelgestelde vragen bloempot op standaard

Wat is een bloempot op standaard?

Een bloempot op standaard is een plantenbak die op een standaard wordt geplaatst.

Wat zijn de voordelen van een bloempot op standaard?

Met een bloempot op standaard kun je verschillende lagen planten in je tuin zetten.

Heeft een bloempot op standaard ook nadelen?

Je moet de ruimte hebben voor een bloempot op standaard.

Wordt de bloempot op standaard zoals op de foto geleverd?

De bloempot op standaard ziet er uit zoals op de foto en wordt in losse delen geleverd.

Welk onderhoud vereist een bloempot op standaard?

Een bloempot op standaard heeft niet veel onderhoud nodig. Je kunt het polyester elk half jaar reinigen met een speciale cleaner.

In welke afmetingen is de bloempot op standaard leverbaar?

De bloempot op standaard is leverbaar in een reeks aantal verschillende maten waarop je makkelijk kunt filteren in het productfilter.

Wat is een goed alternatief voor een bloempot op standaard voor buiten?

Een alternatief voor een bloempot op standaard is een hoge plantenbak. Daarmee kun je ook planten hoger zetten.