Een perfect passende bloempot rechthoekig voor jouw tuin

De bloempot rechthoek is een aanwinst voor elke tuin of terras. Er valt namelijk zoveel te kiezen voor dit model, dat er altijd eentje is die je naadloos in kan passen in jouw stijl. We hebben verschillende materialen en kleuren die allemaal hun eigen touch meegeven aan jouw groene paradijs. Bovendien is deze vorm altijd goed in te passen in het ontwerp van je tuin, voor een smallere plek op je balkon of als afscheiding van je terras. Wij laten je de opties zien en lichten deze voor je toe. Zo kun jij overzichtelijk en zonder keuzestress bepalen wat jouw perfecte rechthoekige bloempot is.

Toont alle 14 resultaten

Ellipse 115x80x60 cm

479,00580,00

Boat antraciet 46x20x13 cm

100,00

Argento Zwart 60x15x15 cm

66,00

Argento Zwart 60x20x20 cm

91,00

Vivo Next Grijs 59x30x29 cm

94,00

Vivo Next Wit 59x30x29 cm

94,00

Cube beige 50x50x45 cm

162,00

Vierkant antraciet 50x50x45 cm

162,00

Vierkant antraciet 40x40x36 cm

102,00

Vierkant beige 30x30x27 cm

65,00

Vierkant antraciet 30x30x27 cm

65,00

Tina 95x95x80 cm

922,00

Tina 70x70x80 cm

832,00

Ellipse Hoogglans 115x80x60 cm

623,00754,00

Welk materiaal voor jouw rechthoekige bloempot?

Zoals we al zeiden is het juiste materiaal voor je rechthoekige bloempot heel sfeerbepalend. Het kan warmte en gezelligheid toevoegen aan jouw privé- of zakelijke buitenruimte. En met een materiaal van goede kwaliteit gaat je bloempot je geen gedoe of lastige onderhoudsklusjes opleveren.

Maak je keuze uit 4 materialen:

● Hardhout
Hardhout kun je zien als een gezellige gangmaker voor een fijne ambiance in je exterieur. Door de afwerking kun je het gerust buiten laten staan. Krijg je geen grijze haren als het hout een beetje vergrijst dan hoef je er dus niks aan te doen. Het hout van duurzaamheidsklasse 2 kan heel lang mee.
● Cortenstaal
Cortenstaal transformeert je terras of tuin, zoals de looks van dit materiaal transformeren als het een paar maanden buiten heeft gestaan. Een echt oergevoel met dit warme roestbruin in je tuin.
● Polyester
Polyester is lichtgewicht, kleuren trekken tot diep in de vezels door waardoor deze niet vervagen. Een praktische en eigentijdse plantenbak met een strakke vormgeving.
● Aluminium
De rechthoekige bloempot aluminium is net als polyester licht en sterk. Het is bovendien niet gevoelig voor deuken en krassen. Je creëert hiermee echt een gevoel van weelde voor jezelf, je gasten of je cliënten. Want ook in een professionele ruimte staat hij prachtig.

Veel modellen van de rechthoekige bloempot hebben bovendien een variant met open bodem, of juist op wieltjes of poten.

Welke kleur geef jij je rechthoekige bloempot mee?

Wil jij een rechthoekige bloempot die je qua kleur helemaal kunt stylen om bij de rest van je interieur en exterieur te passen? Dan kies je waarschijnlijk niet voor cortenstaal of hout. Polyester en aluminium bloempotten zijn beter geschikt om een kleurtje mee te geven. De aluminium plantenbakken kun je in bijna alle RAL-kleuren laten maken. Standaard vind je ze in de webshop in mat antraciet of hoogglans verkeerswit. De polyester plantenbakken kunnen naast de vast beschikbare kleuren antraciet en verkeerswit zuiverwit nog in een vijftal andere neutrale tinten worden gemaakt.

De rechthoekige bloempot plaatsen en vullen als een pro

Met een stuk afgetrilde grond of rechte tegels plaats je je rechthoekige bloempot veilig in de achtertuin, voortuin of je terras zonder schade.
Wat heb je nodig voor het vullen?

Kiezels
Worteldoek
Goede potgrond
Eventueel boomschors of hydrokorrels

Levering en garantie

Jij zet de bloemetjes buiten met een plantenbak van Plesanto. Waarom?

Levering binnen 3 werkdagen
Goed advies en goede service
Kundig in maatwerk
Garantie van 5 jaar

Veelgestelde vragen bloempot rechthoekig

Wat is een rechthoekige bloempot?
De bloempot rechthoekig heeft 2 lange zijden en twee korte, die ook goed passen op een balkon of de rand van je terras. De rechthoekige bloempot is verkrijgbaar in meerdere afmetingen.
Waarom kiezen voor een rechthoekige bloempot voor je tuin?
Een rechthoekige bloempot is geschikt om een haag of meerdere grote planten of boompjes naast elkaar neer te zetten. Voor sommige buitenruimtes is de smallere vorm praktischer en mooier dan bijvoorbeeld een vierkante plantenbak.
Heeft de plantenpot rechthoek ook nadelen?
Nee
Kan ik de rechthoekige bloempot ook binnen plaatsen?
Absoluut. De rechthoekige bloempot pas ook prima in een hal of ontvangstruimte binnen. Hoewel ze erop gemaakt zijn buiten te overleven zijn er geen nadelen aan het binnenplaatsen. (Let op: een cortenstaal plantenbak gaat binnen natuurlijk niet vanzelf roesten. Tijdens het roestproces geeft de roest af)
Welk onderhoud vereist een rechthoekige bloempot?
Tips voor het onderhoud van de rechthoekige bloempot zijn materiaal specifiek. Daarom leest je meer over het onderhoud als je naar de pagina gaat waar alle modellen van een bepaald materiaal worden weergegeven.
In welke afmetingen zijn de rechthoekige bloembakken te krijgen?
Lengte- en breedtematen voor de rechthoekige bloembakken gaan van 25 cm tot 2.80 m. Hoogte maten tot 1.60 m. hier buitenom kun je ook een rechthoekige bloempot op maat laten maken.