Projecten

De specialist als het gaat om maatwerk plantenbakken
Wij als Plesanto zijn zeer flexibel en praktisch ingesteld. Door onze ervaring met plantenbakken zoeken wij graag met u naar dé gewenste maatwerk plantenbak. Hierin zijn eindeloos veel opties. Een plantenbak geeft meer dimensie aan uw project, mocht dit nu een zakelijk of particulier project zijn.

Groen is gezond, dat is bewezen
Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat een groene omgeving goed is voor onze gezondheid. Groen is prettig in iedere omgeving, groen nodigt uit en groen fleurt op. Dat is waar wij in geloven. Plesanto is een zusterbedrijf van de Geldersche Houtbouw, waar we nóg meer mensen laten genieten van hun buitenomgeving. De honderden tevreden klanten van de Geldersche Houtbouw zijn daar het bewijs van.

plantenbak vullen
Projecten

Zakelijke toepassingen en projecten
Wij focussen ons graag op het verzorgen van de puntjes op de ‘i’ bij uw zakelijke project. Waar u zich graag focust op de hoofdlijnen van het project en de vlekkeloze uitvoering, doen wij dat door uw zakelijke project volledig af te maken door extra dimensie te geven aan het project met maatwerk plantenbakken.

Weet u al hoe uw wij uw project groener kunnen maken, of hebt u nog hulp nodig?

Als u contact met ons opneemt kunt u een persoonlijk advies verwachten waar wij specifiek naar uw project gaan kijken, indien dat gewenst is. Wij kunnen dan een voorstel maken waar uw dan snel een offerte voor ontvangt. Zo houden we de lijnen en doorloopsnelheid kort!

Kunnen we iets voor uw particuliere of zakelijke project betekenen?

Neem dan snel contact op met Wilco voor persoonlijk advies!

Projecten