Betonnen bloempotten kopen 

De keuze voor betonnen bloempotten is er één die het vaakst wordt gemaakt voor buiten. Deze bloempotten staan dan ook prachtig in de natuurlijke omgeving van je tuin, maar daarnaast vormen ze ook een waardevolle aanvulling voor op je terras. Door te kiezen voor het aankopen van een bloempot van beton ben je altijd verzekerd van een zeer solide bloempot die perfect is opgewassen tegen zowel de weersomstandigheden als tegen de vorst. Je hoeft betonnen bloempotten dan ook nooit binnen te zetten… en dat is maar goed ook, want ze zijn best zwaar! Spreken de eigenschappen van bloempotten gemaakt van beton jou ook wel aan? Neem dan zeker even een kijkje in ons assortiment hier bij Plesanto!  

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Betonnen bloempotten in verschillende vormen  

Betonnen bloempotten kunnen aangekocht worden in verschillende vormen. Voor mensen die houden van een gestroomlijnd design kunnen de ronde en ovalen exemplaren interessant zijn. Ben jij eerder iemand die houdt van strakke hoeken en wil je tegelijkertijd ook graag voorkomen dat er ruimte verloren gaat? Dan kan de keuze voor een vierkant of een rechthoekig exemplaar al snel zijn gemaakt. Deze kan je bijvoorbeeld ook zeer mooi in een hoekje van je balkon plaatsen.  

Wat zijn de eigenschappen van een betonnen bloempot? 

Eén van de voornaamste troeven van betonnen potten is terug te vinden in het feit dat ze altijd buiten mogen blijven staan. Beton is dan ook niet voor niets één van de sterkste en meest duurzame materialen die er op de markt zijn terug te vinden. Ondanks het feit dat ze over een uitstekende duurzaamheid en levensduur beschikken is het echter ook zo dat deze bloempotten aangekocht kunnen worden tegen een voordelige prijs. Dit zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van zowat de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. 

Waar kan je betonnen bloempotten plaatsen? 

Een betonnen bloempot buiten plaatsen op bijvoorbeeld je terras is mogelijk, maar dat geldt ook voor je voor- en achtertuin. Voor een bloempot beton geldt bijvoorbeeld dat ze een zeer interessante keuze vormt om in een voortuin te plaatsen. Dit niet in het minst omdat ze zo zwaar is dat ze natuurlijk niet bepaald eenvoudig verplaatst of meegenomen kan worden.  

Ben je op zoek naar een zeer duurzame bloempot voor in je interieur? Ook dan kan je kiezen voor een exemplaar van beton. Een beton bloempot binnen komt bijvoorbeeld uitstekend tot haar recht in een industrieel geïnspireerd interieur. 

Hoe vul je een betonnen bloempot? 

Bij het vullen van een betonnen bloempot dient er gewerkt te worden in verschillende lagen. Zo leg je een worteldoek voor de opening in de bodem, leg je vervolgens een aantal niveaus hydrokorrels en vul je het grootste deel van de rest van de pot op met passende potgrond. Kenmerkend voor betonnen bloempotten is dat ze in de praktijk vaak worden voorzien van erg grote bloemen of planten. Die matchen perfect met het robuuste karakter van deze potten.  

Betonnen bloempotten bestellen? Dat doe je bij Plesanto!  

Spreken de unieke eigenschappen waar je op kan rekenen bij het aankopen van een beton plantenpot of beton bloempot jou ook wel aan? Dan is het zeker de moeite waard om te overwegen om deze aan te kopen hier bij Plesanto. Zo ben je altijd verzekerd van de beste betonnen bloempotten tegen de scherpst mogelijke prijs.  

Veelgestelde vragen over betonnen bloempotten 

  • Wat is een bloempot beton? 

Een betonnen bloempot is gemaakt van beton wat ze ontzettend duurzaam maakt.  

  • Wat zijn de voordelen van een betonnen bloempot? 

Een betonnen bloempot ziet er niet alleen lekker stoer uit, daarnaast beschikt ze over zeer duurzame eigenschappen. Dit maakt een bloempot van beton het meest geschikt om buiten te plaatsen. Ze is verder ook erg zwaar en daardoor diefstalbestendig.  

  • Heeft een betonnen bloempot ook nadelen? 

Doordat ze zo zwaar is kan ze niet eenvoudig worden verplaatst. Let hier wel voor op. 

  • Wordt de betonnen bloempot zoals op de foto geleverd? 

Jazeker!  

  • Welk onderhoud vereist een betonnen bloempot? 

Betonnen bloempotten vereisen in principe geen onderhoud. Ze regelmatig even schoonmaken kan er wel voor zorgen dat hun authentieke uitstraling behouden blijft. 

  • In welke afmetingen zijn betonnen bloempotten leverbaar? 

Betonnen bloempotten kunnen worden aangekocht in tal van verschillende afmetingen. Staat het gewenste formaat er onverhoopt toch niet bij? Neem dan zeker even contact met ons op om de eventuele maatwerkmogelijkheden te bespreken.