Betaalmethoden

In onze webshop kunt u op verschillende manieren afrekenen. Wij maken hiervoor gebruik van Mollie als betaalprovider. Binnen het beveiligde betaalplatform kunt u kiezen voor onderstaande betaalmethoden.

Betaling

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt gebruikmaken van iDEAL als u online bankiert bij: ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard
De Creditcard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen in onze webshop. Binnen het beveiligde MultiSafepay betaalplatform kunt u kiezen voor Visa, Maestro of MasterCard.

Op rekening
Als zakelijke klant kunt u op rekening kopen bij Plesanto B.V. Na twee bestellingen boven € 500,- kunt u een aanvraag doen voor levering op basis van factuur. Hiervoor hebben wij wel een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig in verband met de creditcheck.

Betaling

ZAKELIJK BESTELLEN VANUIT EU-land

Wenst u als zakelijke klant vanuit een EU-land een bestelling te plaatsen, neem dan contact op met ons (tel 06 – 51 47 62 60). Indien u in het bezit bent van een geldig BTW/ondernemingsnummer is levering op basis van ICP-factuur (0% BTW) mogelijk.