Rode bloempotten kopen

Rode bloempotten lijken op het eerste zicht misschien wat te kleurrijk, maar zijn ze dat ook echt? De combinatie rood en groen is er één die reeds vele jaren sterk wordt gewaardeerd en ook vandaag de dag is dat niet anders. Bovendien spreekt het voor zich dat een rode plantenpot of bloempot ook in verschillende afwerkingen verkrijgbaar is. Zo kan je kiezen voor een glanzende afwerking, maar ook voor een matte finish. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook prachtige, meer bijzondere exemplaren bestaan voorzien van motieven. Hoe dan ook, welke eisen jij ook in gedachten mag hebben voor jouw nieuwe bloempot in rood, het valt allemaal te realiseren wanneer je jouw bestelling plaatst hier bij Plesanto!

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Partner Straight relic pink Ø35×65 cm

231,00

Emperor relic pink Ø45×75 cm

314,00

Croton (Codiaeum) variegatum ‘Mrs. Iceton’ in Cylinder

249,00

Alocasia calidora in Cylinder

467,00

Dracaena fragrans ‘Burundii’ in Cylinder

178,00

Monstera obliqua in Cylinder

137,00

Dracaena fragrans ‘Burundii’ in Cylinder

173,00

Dracaena surculosa in Cylinder

138,00

Ficus elastica ‘Robusta’ (70-100cm) in Cylinder

280,00

Philodendron ‘Xanadu’ in Cylinder

287,00

Capi Nature Groove Special Rood Ø21×19 cm

42,00

Capi Nature Groove Special Rood Ø23×21 cm

47,00

Capi Nature Groove Special Rood Ø15×17 cm

34,00

Capi Nature Groove Special Rood Ø19×21 cm

42,00

Capi Nature Groove Special Rood Ø23×25 cm

50,00

Ashley Rood Ø80×71 cm

872,00

Cylinder Rood Ø40×40 cm

158,00

Cylinder Rood Ø50×50 cm

247,00

Cylinder Rood Ø30×30 cm

100,00

Partner relic pink Ø55×105 cm

507,00

Bowl relic pink Ø52×29 cm

149,00

Bowl relic pink Ø40×24 cm

108,00

Couple relic pink Ø55×48 cm

191,00

Couple relic pink Ø45×42 cm

133,00

Rode bloempotten in verschillende vormen

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een rode stenen bloempot om aan te kopen? Of wil je graag een ander rood exemplaar aanschaffen? In dat geval kan je altijd een keuze maken tussen tal van verschillende vormen. De vormen die tot de mogelijkheden behoren zijn:

 • Rond;
 • Vierkant;
 • Ovaal;
 • Rechthoekig;

De vorm waarvoor je uiteindelijk zal kiezen is vooral afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Let echter ook goed op de hoeveelheid aan ruimte die voor handen is.

Rode bloempot eigenschappen

Eén van de zaken waar je bij het aanschaffen van rode bloempotten uiteraard naar zal willen kijken heeft te maken met de eigenschappen waarover ze beschikken. Wat deze eigenschappen betreft zal je vast kunnen stellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende soorten materialen. Het gaat daarbij dan onder meer om de materialen keramiek en kunststof. Hou er rekening mee dat het exacte materiaal waarvoor je kiest onder meer bepalend zal zijn voor de weersbestendige eigenschappen waarvan sprake zal zijn. Ook de mate aan onderhoud die je rode bloempotjes vereisen kan daar uiteraard stevig door beïnvloed worden.

Waar kan je een rode bloempot plaatsen?

Een rode bloempot vormt een zeer opvallende eye-catcher in eender welke omgeving waarin ze wordt geplaatst. Je ziet ze dan ook niet alleen terugkomen in een interieur, maar ook buiten de woning waar ze op een terras of verspreid over de tuin kan worden geplaatst. Ben je van plan om jouw bloempot bordeaux rood (bijvoorbeeld) te gaan plaatsen in je voortuin? Probeer dan het risico op diefstal in te perken door te kiezen voor een extra zwaar exemplaar.

Het vullen van een rode bloempot

Rode bloempotten mogen dan op zich reeds een aantrekkelijke eye-catcher zijn, dat neemt niet weg dat ze natuurlijk over een bepaalde vulling dienen te beschikken om echt uit de verf te komen. Deze vullen bestaat eigenlijk uit vier verschillende zaken, namelijk:

 1. De bloem of plant waarvoor je hebt gekozen;
 2. Een worteldoekje dat je op de bodem legt;
 3. Een laagje hydrokorrels voor waterhuishouding in je rode bloempot;
 4. De potgrond die is afgestemd op de bloemen of planten die je plaatst;

Hou je met bovenstaande rekening? Dan zal je zonder twijfel kunnen rekenen op het beste eindresultaat voor wat jouw rode bloempotten betreft.

Rode bloempotten bestellen bij Plesanto

Ben jij ook een grote fan van rode bloempotten en wil je dan ook graag één of meerdere exemplaren bestellen? Wil je dat bovendien graag kunnen doen tegen de interessantste voorwaarden? Zoek dan niet verder! Hier bij Plesanto bieden we je een aantal van de mooiste bloempotten met rode kleur aan tegen de interessantste voorwaarden. Zo geniet je altijd van een optimale garantie en behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over rode bloempotten

 • Wat is een rode bloempot?

Een rode bloempot beschikt over een uitgesproken, rode kleur. Dit kan gewoon rood zijn, maar ook bijvoorbeeld bordeaux rood. Vaak is er ook sprake van een kleurencombinatie zodat de bloempot beschikt over een combinatie van wit en rood.

 • Wat zijn de voordelen van een rode bloempot?

Een rode bloempot vormt een opvallende eye-catcher op eender welke plaats waar ze wordt neergezet. Bovendien is het zo dat ze uitstekend gecombineerd kan worden met de meest uiteenlopende bloemen in de meest diverse kleuren.

 • Heeft een rode bloempot ook nadelen?

Er zijn in principe geen nadelen aan verbonden. Dit zolang je maar een beetje fan bent van de opvallende uitstraling waar rode bloempotten over beschikken.

 • Wordt de rode bloempot zoals op de foto geleverd?

Absoluut!

 • Welk onderhoud vereist een rode bloempot?

De mate aan onderhoud waar je rekening mee moet houden voor wat jouw rode bloempot betreft is afhankelijk van het materiaal waaruit ze is gemaakt. Staat de bloempot buiten? Dan kan een extra bescherming zijn vereist tegen de weerselementen.

 • In welke afmetingen zijn rode bloempotten leverbaar?

Rode bloempotten kunnen aangekocht worden in een ruim aanbod aan afmetingen. Enkele mogelijkheden zijn:

 • 21 x 19 centimeter;
 • 23 x 21 centimeter;
 • 29 x 26 centimeter;
 • 35 x 65 centimeter;
 • 45 x 75 centimeter;

Heb je behoeften aan een groter formaat of aan maatwerk? Dan is het altijd mogelijk om daarvoor contact met ons op te nemen.