Gele bloempotten kopen 

Wanneer je een heerlijk, zonnige gevoel wil creëren in je woning of buiten op je terras kan de keuze voor gele bloempotten al snel zijn gemaakt. Deze opvallende exemplaren worden sterk gewaardeerd, niet in het minst omdat ze ook perfect combineerbaar zijn met verschillende andere kleuren. Combineer ze bijvoorbeeld gerust met bloempotten met een witte, grijze of zwarte kleur voor een extra bijzonder eindresultaat. In ieder geval, ben jij ook van plan om een gele bloempot aan te kopen? Dan kunnen wij jou daar hier bij Plesanto zeker bij helpen!  

Toont alle 10 resultaten

Marly Geel Ø36×63 cm

180,00

Marly Geel Ø47×70 cm

345,00

Ashley Geel Ø80×71 cm

759,00

Cylinder Geel Ø30×30 cm

95,00

Cylinder Geel Ø40×40 cm

149,00

Cylinder Geel Ø50×50 cm

226,00

Marly Geel Ø30×28 cm

95,00

Marly Geel Ø41×38 cm

142,00

Lindy Geel Ø28×50 cm

113,00

Carmen Geel Ø37×32 cm

124,00

In welke vormen kan je gele bloempotten kopen? 

Sta je op het punt om één of misschien zelfs meerdere gele bloempotten aan te kopen? Dan zal je daarbij ook altijd een keuze moeten maken tussen verschillende soorten vormen. De vormen waar je precies een keuze uit kan maken zijn (onder meer) de onderstaande: 

 • Rond; 
 • Ovaal; 
 • Vierkant;  
 • Rechthoekig;  

Zoek je een bloempot in geel die eerder over een wat speelsere vorm beschikt? Kies dan voor een rond of ovaal exemplaar. Door te kiezen voor een vierkant of een rechthoekig exemplaar kan je echter wat plaats besparen. Deze vormen lenen zich daardoor beter voor kleine(re) ruimtes. 

Wat zijn de eigenschappen van gele bloempotten? 

Gele bloempotten beschikken zoals de naam reeds duidelijk maakt over een opvallende, fleurige en zomerse gele kleur. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat ze ook aangekocht kunnen worden in tal van uiteenlopende materialen. Enkele mogelijkheden op dit vlak zijn bijvoorbeeld PVC of kunststof, maar wat ook te denken van fiberstone, fiberclay en sandstone? Voor welke van deze materialen je uiteindelijk gaat kiezen is altijd afhankelijk van de eisen waar jouw bloempot in geel aan moet zien te voldoen.  

Waar kan je een bloempot geel plaatsen? 

Gele bloempotten kunnen worden neergezet op verschillende plaatsen. In eerste instantie zorgen ze voor een extra zomerse touch in eender welk interieur waarin ze worden geplaatst. Dat is echter niet alles. Daarnaast kan je ze bijvoorbeeld ook perfect buiten plaatsen. Zo zet je ze bijvoorbeeld neer in je voor- of achtertuin, maar kan je ze ook een mooie plaats geven op je terras. Ga je jouw gele plantenpot of bloempot buiten plaatsen? Let dan altijd goed op de vorstbestendige eigenschappen waar deze mogelijks over dient te beschikken.  

Hoe vul je een gele bloempot? 

Een gele bloempot kan gevuld worden met tal van uiteenlopende kleuren van bloemen. Natuurlijk kan je kiezen om de zomerse look & feel door te trekken in de bloemen zelf ook. Dit kan je doen door te kiezen voor gele exemplaren zoals: 

 • De Hemerocallis Bacabana;  
 • De Iris Louisiana Spanish Ballet; 
 • De Epimedium Versicolor Sulphureum; 
 • De Lupine Yellow; 
 • De Alcea Rosea Double Yellow; 

Ben je van plan om gele bloempotjes binnen in huis te plaatsen en ben je nog op zoek naar een kleurrijke bloem om daarin te plaatsen? Dan vormen ook tulpen altijd een uitstekende keuze! Vergeet ook niet om altijd gebruik te maken van passende potgrond en hydrokorrels.  

Een gele bloempot bestellen bij Plesanto 

Gele bloempotten spreken als gevolg van hun opvallende en fleurige uitstraling heel wat mensen aan. Ben jij één van deze mensen? Dan zal je deze bloempotten vast en zeker willen aanschaffen tegen de meest interessante voorwaarden. Dat is mogelijk hier bij Plesanto. Niet alleen zorgen wij voor een snelle levering van je bloempot, daarnaast bestel je ze bij ons altijd tegen een scherpe prijs en tegen zeer interessante garantievoorwaarden.  

Veelgestelde vragen over gele bloempotten 

 • Wat is een bloempot geel? 

Een dergelijke bloempot beschikt over een gele kleur en heeft daardoor een extra fleurige of zomerse uitstraling. Dit eender waar ze wordt geplaatst.  

 • Wat zijn de voordelen van een gele bloempot? 

Een gele bloempot beschikt over een aanstekelijke, zonnige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze extra vrolijkheid implementeert in eender welke ruimte waarin ze wordt opgenomen. Bovendien valt deze kleur met heel wat andere kleuren te combineren. 

 • Heeft een gele bloempot ook nadelen? 

Niet iedereen zal fan zijn van deze toch wel erg opvallende kleur.  

 • Wordt de gele bloempot zoals op de foto geleverd? 

Zeker! 

 • Welk onderhoud vereist een gele bloempot? 

Je moet grondig de onderhoudseisen raadplegen van het materiaal waarin je jouw gele bloempotten hebt aangekocht. De hoeveelheid aan onderhoud evenals de manier waarop dat onderhoud moet worden uitgevoerd kunnen immers verschillen.  

 • In welke afmetingen zijn de gele bloempotten leverbaar? 

De gele bloempotten hier bij Plesanto zijn leverbaar in tal van uiteenlopende afmetingen. De mogelijkheden waar je op dit vlak een keuze tussen kan maken zijn: 

 • 30 x 30 centimeter; 
 • 36 x 63 centimeter; 
 • 40 x 40 centimeter; 
 • 47 x 70 centimeter; 
 • 80 x 71 centimeter; 

Staat de door jou gewenste afmeting hier niet bij of ben je op zoek naar maatwerk? Dan kan je daarvoor altijd contact met ons opnemen.