Roze bloempotten kopen

Roze bloempotten kopen lijkt op het eerste zicht misschien niet meteen de meest voor de hand liggende keuze, maar vergis je vooral niet! Heel veel mensen hebben vandaag één of meerdere roze bloempotten in en / of rond hun woning opgesteld en dat alleen maar naar volle tevredenheid. Voor deze exemplaren geldt immers dat ze de meest prachtige bloemen in de meest uiteenlopende kleuren kunnen huisvesten. De zachte, rustgevende kleur maakt ze in ieder geval tot een geweldige keuze voor in elke stijl van interieur. Toch eerder op zoek naar een mooie bloempot voor buiten? Dan zijn onze vorstbestendige roze bloempotten het overwegen waard.

Toont alle 2 resultaten

Vibes Fold Roze Ø35×32 cm

89,00

Nynke Roze Ø35×28 cm

71,00

Roze bloempotten kopen in verschillende vormen

Een bloempot met roze kleur is in tal van verschillende vormen op de markt terug te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een speels exemplaar zoals een rond of een ovalen bloempot, maar is ze ook aan te kopen in een vierkante of rechthoekige vorm. Het vierkant exemplaar leent zich in het bijzonder voor ruimtes waar slechts een beperkte(re) hoeveelheid aan plaats beschikbaar is. Hoe dan ook, eender welke vorm je verkiest, het is allemaal mogelijk.

Wat zijn de eigenschappen van roze bloempotten?

Dat roze bloempotten over een roze kleur beschikken mag wel duidelijk zijn. Dit gezegd hebbende zijn er ook nog heel wat andere eigenschappen waar je rekening mee zal willen houden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het materiaal waarvoor je gaat kiezen. Echter kunnen ook tal van andere aandachtspunten van belang zijn. Denk op dit vlak onder meer aan:

 • Of ze met de hand moet zijn gemaakt of niet;
 • Of je graag wil kiezen voor een verrijdbaar exemplaar of niet;
 • Of er sprake moet zijn van UV-bestendige eigenschappen;
 • Of de roze bloempot van je keuze vorstbestendig moet zijn;

Onder meer de plaats waar je jouw prachtige roze bloempot neer wil zetten zal bepalend zijn voor de exacte eigenschappen waarover ze dient te beschikken.

Waar kan je een bloempot roze plaatsen?

Werkelijk overal. Het zachte karakter waar de kleur roze over beschikt maakt ze een prima keuze voor in elk interieur. Dit gezegd hebbende zorgt ze ook altijd voor extra sfeer en gezelligheid wanneer je ze gaat plaatsen op een terras of verspreid over een tuin in combinatie met mooie groene planten of bloemen. Ben je van plan om jouw roze bloempotten buiten te plaatsen? Hou er dan wel altijd rekening mee dat ze over vorstbestendige eigenschappen dient te beschikken.

Het vullen van een bloempot roze, wat moet je weten?

Er zijn ontzettend veel bloemen die perfect tot hun recht komen in bijvoorbeeld een bloempot oud roze. Dit geldt onder meer voor de onderstaande:

 • Begonia's;
 • Fuchsia;
 • Pelargonium;
 • Petunia's;
 • De kleine(re) Diascia;

Als rasechte Nederlanders spreekt het voor zich dat ook de combinatie van mooie tulpen in een roze bloempot er altijd één is die zal weten te overtuigen. Zo breng je de lente meteen bij je binnen in huis!

Roze bloempotten bestellen bij Plesanto

Spreken roze bloempotten jou ook zo aan? Dan hoef je niet verder meer te zoeken. Zowel voor een mooie roze bloempot voor buiten als voor een zacht ogend exemplaar voor binnen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je de mooiste bloempotten in roze kan bestellen tegen de meest aantrekkelijke prijs en ook een snelle levering is altijd mogelijk. Tot slot bieden we onze klanten een vijf jaar aflopende garantie aan waardoor je altijd optimaal zal weten te genieten van jouw prachtige bloempotten in roze.

Veelgestelde vragen over roze bloempotten

 • Wat is een bloempot roze?

Roze bloempotten beschikken over een roze of een oud roze kleur.

 • Wat zijn de voordelen van een roze bloempot?

De kleur roze staat erom bekend een zachte, sfeervolle kleur te zijn die in zowat eender welke omgeving tot haar recht komt. Bovendien is ze uitstekend te combineren met menig aantal andere kleuren.

 • Heeft een roze bloempot ook nadelen?

Zolang je maar een beetje fan bent van de kleur roze zit je eigenlijk wel goed.

 • Wordt de roze bloempot zoals op de foto geleverd?

Natuurlijk!

 • Welk onderhoud vereist een roze bloempot?

Welk onderhoud je moet toepassen voor je roze bloempot is afhankelijk van het soort materiaal waaruit ze bestaat. Het is dus altijd belangrijk om dit te controleren.

 • In welke afmetingen zijn roze bloempotten leverbaar?

Roze bloempotten kan je aankopen in verschillende afmetingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van 35 x 28 centimeter of voor een bloempot van 35 x 32 centimeter. Heb je behoeften aan een ander formaat? Neem dan zeker contact met ons op!