Meerkleurige bloempotten kopen

Meerkleurige bloempotten beschikken zoals de naam je reeds aangeeft doorgaans over een vrolijke mix van kleuren. Het kan hierbij zowel gaan om harde, opvallende kleuren als om zachte exemplaren. De unieke combinatie die daardoor ontstaat is er één die door veel mensen sterk wordt gewaardeerd. Dit niet alleen voor binnen in hun interieur, maar zeker ook voor buiten.

Door te kiezen voor een meerkleurige bloempot kan je rekenen op een uniek designelement die perfect weet te matchen met het natuurlijke karakter waar bloemen en planten over beschikken. Dit geldt in het bijzonder voor de exemplaren die je aantreft hier bij Plesanto. Zo kies je bij ons altijd voor uitmuntende bloempotten met een mooie uitstraling en een prima kwaliteit.

Toont alle 4 resultaten

Designed by Lammie Meerkleurig Ø46×62 cm

307,00

Designed by Lammie Meerkleurig Ø33×28 cm

165,00

Designed by Lammie Meerkleurig Ø33×28 cm

165,00

Designed by Lammie Meerkleurig Ø46×62 cm

307,00

Meerkleurige bloempotten in verschillende vormen

Bij het aankopen van een meerkleurige bloempot kan je zomaar een keuze maken uit verschillende soorten vormen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een rond exemplaar, maar behoren ook ovalen, vierkante en rechthoekige exemplaren tot de mogelijkheden. Het ruime aanbod aan verschillende vormen waar dergelijke bloempotten in besteld kunnen worden zorgt ervoor dat ze aan ieders wens tegemoet kunnen komen.

Welke eigenschappen hebben meerkleurige bloempotten?

De unieke kleurenmix waarvoor je kiest bij een bloempot met meerdere kleuren is natuurlijk slechts één eigenschap. Wat bovendien namelijk ook te denken van het type materiaal waaruit ze is vervaardigd? Wat dit betreft kan je ook een keuze maken tussen meerdere opties zoals:

 • Fiberstone;
 • Fiberclay;
 • Sandstone;
 • Ficonstone;
 • PVC;

Hou er rekening mee dat je het type materiaal waaruit de bloempot moet zijn vervaardigd het best af kan stemmen op bijvoorbeeld de plaats waar je de bloempot neer wenst te zetten.

Waar kan je een meerkleurige bloempot plaatsen?

Meerkleurige bloempotten kunnen op verschillende plaatsen worden neergezet. Je kan ze als groot exemplaar op de vloer in je interieur of bijvoorbeeld buiten op je terras plaatsen, maar er zijn ook kleinere exemplaren verkrijgbaar. Voor deze kleine(re) exemplaren geldt dat ze uitstekend een balkon kunnen versieren of bijvoorbeeld op een tafeltje neergezet kunnen worden. In ieder geval, zowel binnen als buiten komen deze potten uitstekend tot hun recht.

Meerkleurige bloempotten vullen, wat moet je weten?

Heb je één of meerdere meerkleurige bloempotten aangekocht? Dan zal je natuurlijk ook nog willen weten hoe je deze precies moet vullen. Wat de bloemen betreft die hierin tot hun recht kunnen komen geldt dat ze over een sterk uiteenlopende uitstraling kunnen beschikken. Enkele mooie mogelijkheden waar je voor kan kiezen zijn onder meer:

 • Kniphofia Uvaria of Fakkellelie;
 • De Hemerocallis Frans Hals;
 • De Pennisetum Hameln;
 • De Pinnesetum Black Beauty;

Uiteraard spreekt het voor zich dat er ook heel wat andere soorten bloemen in kunnen worden geplaatst. Wees er wel zeker van dat je altijd gebruik maakt van de meest geschikte potgrond.

Meerkleurige bloempotten bestellen bij Plesanto

Spreken de eigenschappen van meerkleurige bloempotten jou ook wel aan? Aarzel dan geen moment langer om deze aan te schaffen hier bij Plesanto. Niet alleen maak je bij ons een keuze tussen een groot aantal verschillende mogelijkheden, daarnaast ben je ook altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ook onze garantievoorwaarden zullen je vast en zeker overtuigen!

Veelgestelde vragen over meerkleurige bloempotten

 • Wat zijn meerkleurige bloempotten?

Voor een meerkleurige bloempot geldt dat ze beschikt over een combinatie van verschillende kleuren. Deze kleurenmix valt bij veel mensen zeer goed in de smaak.

 • Wat zijn de voordelen van een meerkleurige bloempot?

Een meerkleurige bloempot is een rasechte eye-catcher die overal met kop en schouders bovenuit steekt. Je integreert ze bovendien moeiteloos zowel in je interieur als buiten op je terras of in de tuin.

 • Heeft een meerkleurige bloempot ook nadelen?

Er zijn geen concrete nadelen aan meerkleurige bloempotten verbonden.

 • Wordt de meerkleurige bloempot geleverd zoals op de foto?

Zeker!

 • Welk onderhoud vereist een meerkleurige bloempot?

Dat is altijd afhankelijk van het soort materiaal waaruit ze is gemaakt.

 • In welke afmetingen zijn meerkleurige bloempotten leverbaar?

Een meerkleurige bloempot kan geleverd worden in een groot aantal verschillende afmetingen. Zowel grote als kleine formaten zijn mogelijk. Ben je op zoek naar een specifiek formaat dat niet tot ons standaard aanbod behoort? Neem dan zeker contact met ons op om de maatwerkmogelijkheden te bespreken.