Bronze bloempotten kopen 

Wanneer je niet zomaar eender welke bloempot wenst aan te kopen, maar je op zoek bent naar een geweldige eye-catcher kan de keuze voor één van de bronze bloempotten op de markt al snel zijn gemaakt. Veel mensen blijken vandaag de dag ook grote fan te zijn van bloemen en planten die over een wat meer donkere kleur beschikken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de zwarte planten die je tegenwoordig in zeer veel interieurs aantreft. Met een bronze bloempot kan je alle richtingen uit. Of je nu lichte, kleurrijke of zwarte bloemen in je interieur wenst te integreren, deze bijzonder uitziende bloempot leent er zich altijd voor!  

Toont alle 11 resultaten

Grigio Bronze Ø30×30 cm

Oorspronkelijke prijs was: €77,00.Huidige prijs is: €69,30.

Grigio Bronze Ø42×42 cm

Oorspronkelijke prijs was: €137,00.Huidige prijs is: €123,30.

Grigio Bronze Ø73×33 cm

Oorspronkelijke prijs was: €258,00.Huidige prijs is: €232,20.

Grigio Bronze Ø95×44 cm

Oorspronkelijke prijs was: €461,00.Huidige prijs is: €414,90.

Grigio Bronze Ø55×68 cm

Oorspronkelijke prijs was: €276,00.Huidige prijs is: €248,40.

Grigio Bronze Ø40×18 cm

Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €71,10.

Capi Lux Retro Bronze Ø23×19 cm

Oorspronkelijke prijs was: €42,00.Huidige prijs is: €37,80.

Capi Lux Retro Bronze Ø15×16 cm

Oorspronkelijke prijs was: €34,00.Huidige prijs is: €30,60.

Capi Lux Retro Bronze Ø19×21 cm

Oorspronkelijke prijs was: €42,00.Huidige prijs is: €37,80.

Capi Lux Retro Bronze Ø23×25 cm

Oorspronkelijke prijs was: €50,00.Huidige prijs is: €45,00.

Baq Luxe Lite Universe Layer

Oorspronkelijke prijs was: €187,00.Huidige prijs is: €168,30.

Bronze bloempotten in verschillende vormen  

De vorm waar je jouw bronze bloempotten in gaat aankopen kan erg belangrijk zijn. Ben jij iemand die houdt van de speelse vormen van een ovalen bloempot? Of is het voor jou belangrijk dat er zoveel mogelijke ruimte wordt gespaard waardoor je eerder wil kiezen voor een vierkant of een rechthoekig exemplaar? In al deze gevallen kan je bij ons altijd een bronze bloempot naar wens aankopen. Dat is uiteraard ook het geval wanneer je graag een rond exemplaar wil kopen. 

De eigenschapen van een bronze bloempot  

Niet alleen de vorm is belangrijk bij bronze bloempotten kopen. Wat immers verder ook te denken van het soort materiaal waarvan ze is gemaakt? Ook op dit vlak kan je bij ons een keuze maken uit tal van verschillende opties. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: 

 • Fiberstone; 
 • Polyresin; 
 • Kunststof; 
 • Aluminium

Let er bij het uitkiezen van het materiaal altijd voor op dat het ene materiaal beter weersbestendig is dan het ander. Bepaal dus eerst waar je de bronze plantenpot of bloempot gaat plaatsen voordat je een definitieve keuze maakt op vlak van materiaal.  

Waar kan je een bronze bloempot plaatsen?  

Een bronze bloempot vormt eigenlijk een eye-catcher op eender welke plaats ze wordt neergezet. Dit betekent dat ze niet alleen geweldig tot haar recht komt in een interieur, maar ook buiten. Ben je dus nog op zoek naar een mooie bloempot voor op je terras of voor in je tuin? Dan kan kiezen voor één van de bronze bloempotten uit ons aanbod altijd het overwegen waard zijn.  

Bronze bloempotten vullen, wat moet je weten? 

Wat de vulling voor bronzen bloempotten betreft kan je heel wat verschillende richtingen uit. Populair is bijvoorbeeld de Vleermuisbloem voor wie houdt van een mooi zwart exemplaar. Dit gezegd hebbende kan je ook zeker kiezen voor bijvoorbeeld groene of witte bloemen. Zelfs een kleurrijk boeket staat prachtig in één van de bronzen bloempotten uit ons assortiment. Hou zoals altijd rekening met het gebruik van passende potgrond naargelang de bloem die je plant. 

Een bronze bloempot bestellen doe je bij Plesanto!  

Of je nu op zoek bent naar een grote bronzen bloempot of toch eerder naar een klein(er) exemplaar, in beide gevallen kan je daarvoor bij ons terecht. Al onze bloempotten beschikken over een mooie uitstraling en kenmerken zich door een geweldige kwaliteit. Tot slot kan je uiteraard ook altijd rekenen op een uitstekende garantie. Zo koop je pas echt in alle vertrouwen. 

Veelgestelde vragen over bronze bloempotten 

 • Wat is een bronze bloempot? 

Een bronze bloempot beschikt over een mooie, bronzen kleur. Hierdoor vormt ze een absolute eye-catcher, eender waar ze ook wordt geplaatst.  

 • Wat zijn de voordelen van bronze bloempotten? 

Bronze bloempotten zijn niet zomaar een bloempot, maar vormen een geweldige eye-catcher zowel binnen als buiten je woning. Bovendien kan je er in principe eender welke bloem in planten die je wenst. Dit natuurlijk zolang je maar rekening houdt met de waterhuishouding en met het gebruik van de juiste potgrond, maar dat spreekt voor zich.

 • Heeft een bronze bloempot ook nadelen? 

Een bronze bloempot heeft eigenlijk geen concrete nadelen.  

 • Wordt de bronze bloempot zoals op de foto geleverd? 

Absoluut!  

 • Welk onderhoud vereist een bronze bloempot?  

Een bronze bloempot kan vanwege de bronze kleur als vrij onderhoudsvriendelijk worden bestempeld. Let wel, het exacte onderhoud dat is vereist is uiteraard afhankelijk van het soort materiaal waaruit ze is gemaakt evenals van de plaats waar ze staat.  

 • In welke afmetingen zijn de bronzen bloempotten leverbaar? 

Voor een bronzen plantenpot of bloempot geldt dat ze altijd aangekocht kan worden in tal van verschillende afmetingen. Enkele mogelijkheden waar je op dit vlak op kan rekenen zijn onder meer:  

 • 30 x 30 centimeter;  
 • 42 x 42 centimeter;  
 • 55 x 55 centimeter;  
 • 73 x 33 centimeter;  
 • 95 x 44 centimeter; 

Ben je eerder op zoek naar maatwerk? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Neem hiervoor dan ook zeker contact met ons op.  

 • Wat is een goed alternatief voor een bronzen bloempot buiten? 

Ondanks het feit dat bronzen bloempotten erg populair zijn om buiten te plaatsen geldt dat bijvoorbeeld ook voor gouden bloempotten. Beiden worden dan ook niet zelden met elkaar gecombineerd. Let goed op het materiaal waarvoor je kiest bij het aankopen van bijvoorbeeld een grote bronzen bloempot voor buiten. Het spreekt immers voor zich dat ze wel opgewassen dient te zijn tegen de weersomstandigheden.