Sandstone bloempotten, haal de zon naar je huis

Een bloempot Sandstone is een stevige pot waarmee je voor de dag kunt komen. Van nature is dit een pot die meestal grijs van kleur is. Het is de kleur van cement. Omdat de bloempot Sandstone in verschillende maten gemaakt wordt kun je er eindeloos mee variëren. Als je wilt kun je de potten in je tuin zetten en er ook in je huis planten een plek geven.

Toont alle 8 resultaten

Max zwart Ø50×49 cm

253,00

Bucket wit Ø50×40 cm

177,00

Ben groen Ø40×55 cm

177,00

Jesslyn groen Ø50×44 cm

204,00

Max groen Ø42,5×42,5 cm

178,00

Jesslyn wolkengrijs Ø50×44 cm

204,00

Dax wolkengrijs Ø37×80 cm

231,00

Bucket wolkengrijs Ø50×40 cm

177,00

Bloempot Sandstone kopen voor al je planten

De uitstraling van uitstraling bloempot Sandstone is robuust en toch stijlvol. Het materiaal heeft een betonachtige structuur. De kleuren die gebruikt worden zijn zachte tinten tot en met donkerder tinten zoals antraciet. Het zijn kleuren die ingetogen zijn en passen bij elk interieur.

Bloempotten Sandstone in verschillende vormen

Een bloempot Sandstone is te krijgen in verschillende modellen. Je kunt de verschillende modellen met elkaar combineren door ze bij elkaar te plaatsen. Als je wilt kun je de hele tuin aankleden met Sandstone bloempotten.

  • Rond

De ronde modellen kunnen makkelijk geplaatst worden in verschillende hoogtes. Je kunt er een lege hoek mee vullen of een deel van je tuin extra in het zonnetje zetten.

  • Vierkant

Een vierkant model past mooi in een tuin met strakke lijnen en kan ook een klassieke tuin een wat modernere uitstraling geven.

  • Rechthoekig

De rechthoekige modellen kun je goed gebruiken om tuinranden mee te accentueren of paden mee aan te leggen. Je kunt ze aan elkaar schuiven zodat er een border ontstaat.

Bloempot Sandstone eigenschappen

Een bloempot Sandstone is handgemaakt en heeft de structuur van beton. Het wordt gemaakt van voornamelijk zandkorrels. Bij de sedimentatie worden vaak ook kalk, grind en glimmer toegevoegd. Het geeft de pot een mooie verweerde look. Het materiaal kan goed tegen vorst en UV-stralen. Je kunt de potten de hele winter buiten laten staan.

Bloempot Sandstone plaatsen

Met een bloempot Sandstone kun je de voortuin afbakenen en fleurig maken met bloemen en planten. Ook staan de potten naast de voordeur heel sierlijk. In de achtertuin kun je er alle kanten mee op. Kleed je terras aan met wat potten voor een mediterrane sfeer en waan je in het buitenland in je eigen tuin. Binnen kun je deze bloempotten natuurlijk ook gebruiken.

Vullen van bloempot Sandstone

Heb je de perfecte bloempot Sandstone gevonden? Dan wordt het tijd om deze te vullen en er planten een thuis mee te geven. Met een laag kiezels of hydrokorrels en een worteldoek leg je een mooie basis. Daar bovenop kun je een laag potgrond leggen en dat afsluiten met korrels of houtsnippers. Je kunt er planten in zetten die meerdere jaren groeien omdat de potten buiten kunnen blijven staan. Als je niet houdt van het vullen van de potten, dan kunnen wij dat ook voor je regelen.

Bloempot Sandstone Bestellen

Bestel je bij Plesanto, dan heb je je bloempot Sandstone snel in huis. Onze missie is dat jij zorgeloos geniet in jouw tuin. Daarom krijg je bij ons bovendien 5 jaar garantie op de bloempot.

Veelgestelde vragen bloempot Sandstone

Wat is een bloempot Sandstone?

Een bloempot Sandstone is een pot die gemaakt wordt van zand en een cementlook heeft. Het is een populaire bloempot.

Wat zijn de voordelen van een bloempot Sandstone?

De voordelen van bloempot Sandstone is dat je de potten het hele jaar door buiten kunt zetten. Ze passen in elke tuin.

Heeft een bloempot Sandstone ook nadelen?

Een bloempot Sandstone heeft een structuur waar je van moet houden. De kleuren zijn subtiel. Als je houdt van felle kleuren kun je beter kiezen voor een model met glazuur.

Wordt de bloempot Sandstone zoals op de foto geleverd?

De bloempot Sandstone wordt geleverd zoals op de foto.

Welk onderhoud vereist een bloempot Sandstone?

Een bloempot Sandstone is makkelijk te onderhouden. Meer dan een doekje en wat simpel sop heb je niet nodig.

In welke afmetingen is de bloempot Sandstone leverbaar?

De bloempot Sandstone is leverbaar in heel veel verschillende maten. De maat van je keuze zit er altijd bij.

Wat is een goed alternatief voor een bloempot Sandstone voor buiten?

Een vergelijkbare pot met de bloempot Sandstone is de Fiberstone pot. Je kunt ze beiden op veel plekken plaatsen.