Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Sevilla 40x40x43,5 cm

204,95 incl. btw

Op voorraad

Hardhouten plantenbakken

 • Laagste prijs garantie
 • Levertijd 3 werkdagen
 • Gratis verzending in NL
 • Standaard 5 jaar garantie

Beschrijving

De Hardhouten plantenbak Sevilla 40x40x43,5 cm is een zeer sterke en slijtvaste plantenbak. Deze houten plantenbak heeft een tijdloze uitstraling. Hardhout heeft een zeer warme en luxueuze uitstraling. Hierdoor komen jouw bomen en planten nog beter tot zijn recht.

De bak wordt gemaakt van hardhout voorzien van het FSC-keurmerk. Zo ben jij er van verzekerd dat ons hout verantwoord is gekapt. Het hout heeft een duurzaamheidsklasse 2. Deze duurzaamheidsklasse staat voor een levensduur van 15 tot 25 jaar! En daarbij heeft het geen verdere behandeling nodig. Het bevestigingsmateriaal dat wordt gebruikt, is helemaal van RVS om dezelfde duurzaamheid en levensduur te kunnen garanderen. Tevens worden de bakken bekleed met antiworteldoek.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Warme en natuurlijke uitstraling
 • Wij verwerken enkel hardhout met duurzaamheidsklasse 2
 • Vorstbestendig
 • Tijdloze vormgeving die overal toepasbaar is
 • 5 jaar garantie

Deze vierkante Hardhouten plantenbak Sevilla past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante plantenbak is daarbij ook geschikt om een saaie hoek weer gezellig te maken. Onze vierkante bloembakken zijn echte eye-catchers. Standaard zitten er voetjes van 15mm hoog onder de plantenbak. Zo zweeft de plantenbak een stukje boven de grond en realiseren we een optimale afwatering. En is de ventilatie gewaarborgd.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om jouw wensen in maatwerk te realiseren. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die jij wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

Verkleuring

De plantenbak wordt door ons standaard onbehandeld geleverd. Elke soort (hard)hout zal onder invloed van UV-straling en door weer en wind grijs kleuren. De uiteindelijke kleur is ook afhankelijk van de beginkleur. Het regelmatig reinigen (WOCA exterieur cleaner) en oliën (WOCA exterieur olie) van het hout zorgt ervoor dat het pigment in het hout langer bewaard blijft. Daardoor wordt het verkleuringsproces vertraagd.

Plaatsen en vullen

De hardhouten plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak gevuld worden en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, hydro- of kleikorrels. Plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Daarna kan de pootaarde worden aangebracht en tenslotte kun je de plantenbak, aanplanten.

Onderhoudsarm: Het hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. Als je de vergrijzing mooi vindt, hoef je de plantenbak niet te behandelen. De vergrijzing heeft namelijk geen enkele invloed op de kwaliteit van de plantenbak. Als je de warme kleur van het nieuwe hardhout juist wel mooi vindt, kun je ervoor kiezen de plantenbak te behandelen met olie of een houtbeits.

Extra informatie

Kleur

Houtkleur

Lengte (in cm)

40 cm

Breedte (in cm)

40 cm

Hoogte (in cm)

43.5 cm

Materiaal

Hardhout

Meteriaal specificatie

Gewicht (in kg)

20 KG

Uitvoering

Land van herkomst

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Model

Vierkant

Merk

Adezz

Afmeting

40x40x43,5 cm

Meer lezen
Gerdien van Wijngaarden
Gerdien van Wijngaarden
06/05/2022
Na een aanvraag van een offerte, snel contact en een super snelle levering! Absoluut een aanrader!
Michel
Michel
06/05/2022
Super service van Plesanto. Bakken van goede kwaliteit en netjes op de hoogte gebracht van de levertijd en levering. Dikke pluim !
Johan Kleuskens
Johan Kleuskens
05/05/2022
Snelle reactie en levering. Zeer goede kwaliteit cortenstaal bloembakken, echte aanrader!
Karin Feunekes
Karin Feunekes
05/05/2022
Mooie plantenbak gekocht. Goede prijs, maar nog veel belangrijker, fijne service en goede en snelle levering!
Theo Pennings
Theo Pennings
03/05/2022
Als je kijkt naar het assortiment, de overzichtelijke website en de snelle levering zou je niet zeggen dat Plesanto een startende onderneming is. De prijzen van de plantenbakken zijn concurrerend, maar Plesanto onderscheidt zich vooral door de bereidheid van de medewerkers om mee te denken met de klant, het geven van aanvullende informatie en het checken of de geleverde producten hebben voldaan aan de vraag.
Anneke Mulder
Anneke Mulder
25/02/2022
Van a tot z perfect geregeld. Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de de aangeschafte plantenbakken. Snelle levering!
gijsbert kamp
gijsbert kamp
25/02/2022
Super kwaliteit en service. Binnen 2 werkdagen de plantenbakken in huis!