Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Carrez 150x50x57,4 cm

781,37

Hardhouten plantenbakken

Op voorraad

Hardhouten plantenbakken

De Hardhouten plantenbak Carrez 150x50x57,4 cm is een zeer sterke en slijtvaste plantenbak. Deze houten plantenbak heeft een tijdloze uitstraling. Hardhout heeft een zeer warme en luxueuze uitstraling. Hierdoor komen jouw bomen en planten nog beter tot zijn recht.

De bak wordt gemaakt van hardhout voorzien van het FSC-keurmerk. Zo ben jij er van verzekerd dat ons hout verantwoord is gekapt. Het hout heeft een duurzaamheidsklasse 2. Deze duurzaamheidsklasse staat voor een levensduur van 15 tot 25 jaar! En daarbij heeft het geen verdere behandeling nodig. Het bevestigingsmateriaal dat wordt gebruikt, is helemaal van RVS om dezelfde duurzaamheid en levensduur te kunnen garanderen. Tevens worden de bakken bekleed met antiworteldoek.

Eigenschappen

  • Zeer sterk en slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Warme en natuurlijke uitstraling
  • Wij verwerken enkel hardhout met duurzaamheidsklasse 2
  • Vorstbestendig
  • Tijdloze vormgeving die overal toepasbaar is
  • 5 jaar garantie

Deze langwerpige Hardhouten plantenbak Carrez is erg geschikt om een terrasafscheiding te realiseren. Je kunt de lange lijnen in de tuin hiermee benadrukken. Terwijl een langwerpige plantenbak ook in een diepe tuin past. Zo wordt de ruimte efficiënt benut. Standaard zitten er voetjes van 15mm hoog onder de plantenbak. Zo zweeft de plantenbak een stukje boven de grond en realiseren we een optimale afwatering. En is de ventilatie gewaarborgd.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om jouw wensen in maatwerk te realiseren. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die jij wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

Verkleuring

De plantenbak wordt door ons standaard onbehandeld geleverd. Elke soort (hard)hout zal onder invloed van UV-straling en door weer en wind grijs kleuren. De uiteindelijke kleur is ook afhankelijk van de beginkleur. Het regelmatig reinigen (WOCA exterieur cleaner) en oliën (WOCA exterieur olie) van het hout zorgt ervoor dat het pigment in het hout langer bewaard blijft. Daardoor wordt het verkleuringsproces vertraagd.

Plaatsen en vullen

De hardhouten plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak gevuld worden en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, hydro- of kleikorrels. Plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Daarna kan de pootaarde worden aangebracht en tenslotte kun je de plantenbak, aanplanten.

Onderhoudsarm: Het hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. Als je de vergrijzing mooi vindt, hoef je de plantenbak niet te behandelen. De vergrijzing heeft namelijk geen enkele invloed op de kwaliteit van de plantenbak. Als je de warme kleur van het nieuwe hardhout juist wel mooi vindt, kun je ervoor kiezen de plantenbak te behandelen met olie of een houtbeits.

Kleur

Houtkleur

Lengte (in cm)

150 cm

Vorm

Rechthoekig

Breedte (in cm)

50 cm

Hoogte (in cm)

57.4 cm

Materiaal

Hardhout

Materiaal specificatie

Hardhout

Gewicht (in kg)

67 KG

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Ja

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Merk

Adezz

Afmeting

150x50x57,4 cm

Productkleur

Houtkleur

Meer lezen