Jumbo Patt beige Ø93×77 cm

1.098,00

Niet op voorraad

Ficonstone Beige

 • Laagste prijs garantie
 • Persoonlijk advies
 • Levertijd 5-10 werkdagen
 • Gratis verzending in NL (vanaf €250)
 • Standaard 5 jaar garantie

Beschrijving

De Ficonstone bloembak  Ø93×77 cm cm uit de Urban collectie is gemaakt van een uitgebalanceerde mix van glasvezel, cement, zand en gemalen steen. Dit maakt de bak zeer stevig, maar toch relatief licht. In vergelijking met het populaire fiberstone is ficonstone iets zwaarder en vriendelijker geprijsd.

Door het lage gewicht en de stevige constructie kun je de pot eenvoudig verplaatsen zonder bang te zijn dat deze kapot gaat. De eigenschappen van het materiaal zijn zo dat ze onderhoudsvrij en zeer gebruiksvriendelijk zijn. De uiteenlopende mogelijkheden om het materiaal af te werken, betekent dat er een passende ficonstone bloempot of plantenbak is voor elke locatie.

Deze ficonstone pot is handgemaakt en tot in detail afgewerkt. Dit geeft het design een premium uitstraling.

De Urban collectie fleurt iedere ruimte op en is een eyecatcher. Het medium tot buitenmaatse plantenbakken is er in drie verschillende en toch bekende vormen van aardewerkpotten: orb(bol), patt en de charlie.

Let op: Het is ook mogelijk deze bak binnen te plaatsen. In dat geval zal de bak geleverd worden met een waterdichte inzetbak. Geef dit aan, als opmerking bij jouw bestelling en wij zullen deze meeleveren.

Eigenschappen

 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Sterk materiaal van hoge kwaliteit
 • UV-bestendig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vorstbestendig
 • Handgemaakt

Deze ronde Jumbo Patt bloempot beige, heeft een strak design en is rond van vorm. Door de ronde natuurlijke vorm, volgt de pot de afmeting van de plant en past daardoor altijd. Tip: zet ronde bloempotten in verschillende hoogtes bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Onderhoud

Een Ficonstone bloempot onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de bloempot te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen

De Ficonstone bloempot moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de bloempot worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht en kun je de bloempot aanplanten.

Extra informatie

Doorsnede (in cm)

93 cm

Hoogte (in cm)

77 cm

diepte

70 cm

opening

80 cm

Gewicht (in kg)

43 KG

Merk

Pottery Pots

collectie

Urban

Kleur

Beige

afwerking

Structuur

Materiaal

Ficonstone

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, UV-bestendig, Vorstbestendig

Vorm

Rond

structuur

Beton

Afmeting

Ø93×77 cm

Productkleur

Beige

Breedte (in cm)

93 cm

Lengte (in cm)

93 cm

Meer lezen