Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Plantenbak Carrez met wielen 60x60x60 cm
Carrez met wielen 60x60x60 cm

660,21

660,21

Opties selecteren

Carrez met wielen 60x60x60 cm

660,21

De prijs wordt zichtbaar wanneer u alle opties geselecteerd heeft

Aluminium plantenbakken

 • Laagste prijs garantie
 • Levertijd 3 werkdagen
 • Gratis verzending in NL
 • Standaard 5 jaar garantie

Beschrijving

De aluminium plantenbak Carrez met wielen 60x60x60 cm is een zeer sterk, corrosiebestendig en slijtvaste plantenbak. Aluminium is ook erg licht van gewicht. Dit maakt de bak makkelijk verplaatsbaar. De moderne look en uitzonderlijke hoge kwaliteit maakt de plantenbak een echte blikvanger.

Onderhoud is nauwelijks noodzakelijk. Als het vuil is, hoef je alleen een vezeldoek te gebruiken en lauw water.

De bak is naadloos afgelast. De bovenrand is dubbel omgezet (5 x 2,5 cm). Na het produceren wordt de plantenbak 2x gepoedercoat. Dit om de krasvaste kleurlaag te creëren. Standaard leveren wij de plantenbak in de ral-kleur 7021 of 9016. Maar je kunt met de dropdown een andere gewenste Ral-kleur kiezen. Dit geeft een kleine meerprijs. Goed om daarbij te vermelden dat de levertijd dan ook 3-4 weken langer duurt.

Als je de plantenbak in ral 7021 of 9016 vandaag bij ons besteld, wordt deze binnen 3 dagen bij jou afgeleverd. Onze plantenbak wordt standaard geleverd met een overlooppijpje.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Volledig naadloos afgelast
 • Corrosiebestendig
 • Bovenrand dubbel omgezet
 • Vorstbestendig
 • Lichtgewicht (één derde van het gewicht van staal)
 • Past zowel in een moderne als klassieke tuin
 • 5 jaar garantie

Deze vierkante aluminium plantenbak Carrez past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante plantenbak is dan ook geschikt om een saaie hoek op te vrolijken Onze vierkante bloembakken zijn echte eye-catchers.

Deze plantenbak wordt uitgevoerd met wielen. De wielen kunnen per stuk maar liefst 450 kilo gewicht dragen. Dit maakt de bak degelijk maar vooral functioneel. Want de plantenbak is  hierdoor makkelijk te verplaatsen en je kunt er op meerdere plekken van genieten.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om je wensen in maatwerk te realiseren. Hierbij kunnen wij de afmeting van de plantenbak leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

Plaatsen en vullen

De aluminium plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, hydro- of kleikorrels, plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierover kan de pootaarde worden aangebracht waarna je de plantenbak kunt aanplanten.

Extra informatie

Kleur

Antraciet (RAL 7021), Verkeerswit (RAL 9016)

Lengte (in cm)

60 cm

Breedte (in cm)

60 cm

Hoogte (in cm)

60 cm

Materiaal

Aluminium

Materiaal specificatie

Gewicht (in kg)

18 KG

Materiaal dikte

3 mm

Uitvoering

Land van herkomst

Randbreedte

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Nee

Met wielen

Ja

Zonder bodem

Nee

Model

Vierkant

Merk

Adezz

Afmeting

60x60x60 cm

Meer lezen