Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Carrez 150x40x80 cm

De prijs wordt zichtbaar wanneer u alle opties geselecteerd heeft

1.084,69

Aluminium plantenbakken

 • *Kleur

  Reset Opties

Aluminium plantenbakken

De aluminium plantenbak Carrez 150x40x80 cm is een zeer sterk, corrosiebestendig en slijtvaste plantenbak. Aluminium is ook erg licht van gewicht. Dit maakt de bak makkelijk verplaatsbaar. De moderne look en uitzonderlijke hoge kwaliteit maakt de plantenbak een echte blikvanger.

Onderhoud is nauwelijks noodzakelijk. Als het vuil is, hoef je alleen een vezeldoek te gebruiken en lauw water.

De bak is naadloos afgelast. De bovenrand is dubbel omgezet (5 x 2,5 cm). Na het produceren wordt de plantenbak 2x gepoedercoat. Dit om de krasvaste kleurlaag te creëren. Standaard leveren wij de plantenbak in de ral-kleur 7021 of 9016. Maar je kunt met de dropdown een andere gewenste Ral-kleur kiezen. Dit geeft een kleine meerprijs. Goed om daarbij te vermelden dat de levertijd dan ook 3-4 weken langer duurt.

Als je de plantenbak in ral 7021 of 9016 vandaag bij ons besteld, wordt deze binnen 3 dagen bij jou afgeleverd. Onze plantenbak wordt standaard geleverd met een overlooppijpje.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Volledig naadloos afgelast
 • Corrosiebestendig
 • Bovenrand dubbel omgezet
 • Vorstbestendig
 • Lichtgewicht (één derde van het gewicht van staal)
 • Past zowel in een moderne als klassieke tuin
 • 5 jaar garantie

Deze langwerpige aluminium plantenbak Carrez is erg geschikt om een terrasafscheiding te creëren. Lange lijnen in de tuin worden hierdoor benadrukt. Daarnaast past een langwerpige plantenbak ook in een diepe tuin. Om de ruimte efficiënt te benutten.

Standaard zitten er voetjes van 15mm hoog onder de plantenbak en is deze voorzien van afwateringsgaten. Zo zweeft de plantenbak een stukje boven de grond en creëren we een optimale afwatering.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om je wensen in maatwerk te realiseren. Hierbij kunnen wij de afmeting van de plantenbak leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

Plaatsen en vullen

De aluminium plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, hydro- of kleikorrels, plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierover kan de pootaarde worden aangebracht waarna je de plantenbak kunt aanplanten.

Kleur

Iedere gewenste RAL-kleur, Antraciet (RAL 7021), Verkeerswit (RAL 9016)

Vorm

Rechthoekig

Lengte (in cm)

150 cm

Breedte (in cm)

40 cm

Hoogte (in cm)

80 cm

Materiaal

Aluminium

Materiaal specificatie

Aluminium 3 mm

Gewicht (in kg)

34 KG

Materiaal dikte

3 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Ja

Schaal

Nee

Langwerpig

Ja

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Merk

Adezz

Afmeting

150x40x80 cm

Productkleur

Antraciet, Wit

Meer lezen