Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Strelitzia nicolai – Capi Nature Rib Ø38×137 cm

247,00

Kunststof Strelitzia nicolai in Capi Nature Rib NL

Op voorraad

Kunststof Strelitzia nicolai in Capi Nature Rib NL

Capi maakt bijzondere design potten in vele kleuren en modellen. Deze design bloempot uit de Capi Nature Rib collectie is gemaakt van gerecyclede materialen en geschikt voor indoor en outdoor gebruikt. De binnenkant heeft een isolatielaag die de potten beschermt tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Deze extra laag zorgt ook voor meer stevigheid, waardoor deze pot breukbestendig is. Daarnaast heeft de bloempot heeft een garantie van maar liefst 10 jaar.

De Rib-textuur geeft deze pot een natuurlijke look. Deze textuur is geïnspireerd op gevlochten riet en de dunne l?nen daarvan. De smalle, dansende lijnen zorgen naast een natuurlijke look ook voor een speelse touch aan deze potten.

De pot beschikt over de volgende eigenschappen:
– 10 jaar garantie
– Indoor & outdoor
– Isolatielaag
– 100% recyclebaar
– Breukbestendig
– Lichtgewicht
– Vorstbestendig
– UV-bestendig

Wil je de bloempot buiten gebruiken, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort..

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De Nature Rib-collectie is geïnspireerd op de dunnen lijnen van gevlochten riet. De horizontale ribbels geven de plantenbakken een natuurlijke en speelse uitstraling. De plantenbakken met oranje binnenkant zijn duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Voor outdoor gebruik adviseren wij om een afwateringsgat in de onderkant te boren.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt met een grondplant, afgevuld met Vulkastrat en is voorzien van een watermeter. Vulkastrat absorbeert meer water dan gewone aarde en geeft het geleidelijk af aan de wortels.

Doorsnede (in cm)

38 cm

Hoogte (in cm)

137 cm

Afmeting

Ø38×137 cm

diepte

56 cm

opening

29 cm

Gewicht (in kg)

13.32 kg

Merk

Capi

collectie

Nature Rib

Kleur

Beige

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geribbeld

Meer lezen