Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Gold Capella – Capi Nature Rib Ø43×132 cm

231,00

Schefflera arboricola ‘Gold Capella’ in Capi Nature Rib NL

Op voorraad

Schefflera arboricola ‘Gold Capella’ in Capi Nature Rib NL

Plant

De Schefflera komt van oorsprong uit Australië en Nieuw-Zeeland. De plant staat voornamelijk bekend om zijn samengestelde bladeren, die lijken op een hand met een aantal extra vingers. De bladeren van de Schefflera Gold Capella hebben gele accenten. De gevlochten stam geeft deze plant een decoratieve uitstraling.

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De Nature Rib-collectie is geïnspireerd op de dunnen lijnen van gevlochten riet. De horizontale ribbels geven de plantenbakken een natuurlijke en speelse uitstraling. De plantenbakken met oranje binnenkant zijn duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Voor outdoor gebruik adviseren wij om een afwateringsgat in de onderkant te boren.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt met een grondplant, afgevuld met Vulkastrat en is voorzien van een watermeter. Vulkastrat absorbeert meer water dan gewone aarde en geeft het geleidelijk af aan de wortels.

Doorsnede (in cm)

43 cm

Hoogte (in cm)

132 cm

Afmeting

Ø43×132 cm

diepte

39 cm

opening

40 cm

Gewicht (in kg)

15.1 kg

Merk

Capi

collectie

Nature Rib

Kleur

Zwart

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geribbeld

Meer lezen