Contact

"*" geeft vereiste velden aan

monstera deliciosa – Capi Waste Rib Ø35×88 cm

160,00

Monstera deliciosa in Capi Waste Rib NL

Op voorraad

Monstera deliciosa in Capi Waste Rib NL

Plant

De Monstera is zeer geliefd vanwege zijn grote groene bladeren met gaten erin en komt van nature voor in het tropische regenwoud van Zuid-Amerika. De meeste soorten zijn echte klimmers, die met behulp van lange ranken tegen andere bomen of rotswanden aangroeien. De Monstera deliciosa is een kruipende klimplant met luchtwortels. De plant heeft een dikke stengel en bezit grote, glanzende bladeren. Typerend voor dit karakteristieke blad zijn de insnijdingen en gaten die erin ontstaan.

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De Waste-lijn is 100% gemaakt van gerecycled afval, zoals kurk, oude plantenbakken en zee-afval. De geribbelde textuur van de Waste Rib-collectie is geïnspireerd op de dunne lijnen van gevlochten riet. Dit geeft de plantenbakken een natuurlijke en speelse uitstraling.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt met een grondplant, afgevuld met Vulkastrat en is voorzien van een watermeter. Vulkastrat absorbeert meer water dan gewone aarde en geeft het geleidelijk af aan de wortels.

Doorsnede (in cm)

35 cm

Hoogte (in cm)

88 cm

Afmeting

Ø35×88 cm

diepte

33 cm

opening

28 cm

Gewicht (in kg)

7.12 kg

Merk

Capi

collectie

Waste Rib

Kleur

Beige

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geribbeld

Meer lezen