Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Monstera deliciosa – Capi Nature Row Ø35×75 cm

155,00

Monstera deliciosa in Capi Nature Groove NL

Op voorraad

Monstera deliciosa in Capi Nature Groove NL

Plant

De Monstera is zeer geliefd vanwege zijn grote groene bladeren met gaten erin en komt van nature voor in het tropische regenwoud van Zuid-Amerika. De meeste soorten zijn echte klimmers, die met behulp van lange ranken tegen andere bomen of rotswanden aangroeien. De Monstera deliciosa is een kruipende klimplant met luchtwortels. De plant heeft een dikke stengel en bezit grote, glanzende bladeren. Typerend voor dit karakteristieke blad zijn de insnijdingen en gaten die erin ontstaan.

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De textuur van de Nature Row-plantenbakken is geïnspireerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen geven de plantenbakken een rustige en natuurlijke uitstraling. De herkenbare oranje binnenkant is een knipoog naar de duurzame productie in Nederland en dient tevens als isolatielaag. De bakken zijn daarmee uv- en vorstbestendig. De plantenbakken uit de Nature Row-collectie zijn 100% waterdicht.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt op hydrocultuur. Standaard wordt deze opgemaakt met een watermeter die het mogelijk maakt het juiste waterniveau voor watergeven uit te lezen.

Doorsnede (in cm)

35 cm

Hoogte (in cm)

75 cm

Afmeting

Ø35×75 cm

diepte

33 cm

opening

30 cm

Gewicht (in kg)

5.75 kg

Merk

Capi

collectie

Nature Row

Kleur

Beige

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geribbeld

Meer lezen