Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Kenia – Capi Nature Row Ø34×127 cm

218,00

Kentia (Howea) forsteriana in Capi Nature Groove NL

Op voorraad

Kentia (Howea) forsteriana in Capi Nature Groove NL

Plant

De Kentia, ook wel bekend als Howea forsteriana, is één van de sterkere palmsoorten. Van oorsprong komt deze plant van een eiland ten oosten van Australië, het Lord Howe-eiland. De Kentia palm wordt veel toegepast in het interieur, omdat deze gemakkelijk te verzorgen is.

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De textuur van de Nature Row-plantenbakken is geïnspireerd op de zandgolven op het strand. De brede lijnen geven de plantenbakken een rustige en natuurlijke uitstraling. De herkenbare oranje binnenkant is een knipoog naar de duurzame productie in Nederland en dient tevens als isolatielaag. De bakken zijn daarmee uv- en vorstbestendig. De plantenbakken uit de Nature Row-collectie zijn 100% waterdicht.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt op hydrocultuur. Standaard wordt deze opgemaakt met een watermeter die het mogelijk maakt het juiste waterniveau voor watergeven uit te lezen.

Doorsnede (in cm)

34 cm

Hoogte (in cm)

127 cm

Afmeting

Ø34×127 cm

diepte

45 cm

opening

31 cm

Gewicht (in kg)

9.83 kg

Merk

Capi

collectie

Nature Row

Kleur

Antraciet

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geribbeld

Meer lezen