Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Jort Slim grijs 91x20x50 cm

297,00

Fiberstone Grijs

Kleur
Grijs

Niet op voorraad

Fiberstone Grijs

De Fiberstone bloembak 91x20x50 cm uit de Natural collectie is gemaakt van glasvezel (fiber) en gemalen harde stenen (stone). De pot bestaat voor 58% uit fijn gemalen steen en voor de rest uit glasvezel. Deze samenstelling maakt het product erg solide, zonder dat de pot zwaar wordt.

Steen is uiteraard een hard product, wat ervoor zorgt dat de pot erg stevig en van zeer hoge kwaliteit is. De bloembak gaat daarom lang mee. Door de glasvezel is het een lichtgewicht pot en is deze eenvoudig te verplaatsen.

De bak is onderhoudsvriendelijk en erg gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast kan Fiberstone tegen allerlei weersinvloeden. In de afwerkingsfase krijgt de pot meerdere lagen met auto verf opgespoten, waardoor de pot alle weersomstandigheden kan doorstaan. Vorst, regen of zon is geen probleem. Deze fiberstone plantenbak doet het goed in elke omgeving.

De Natural collectie is een grote collectie basic en design plantenbakken. Allemaal herkenbaar aan hun natuurlijke finish. Alle items in deze collectie zijn gemaakt van het sterke materiaal vezelsteen. De look en feel is bijna niet van echt te onderscheiden, nog duurdere natuursteen. Vanwege de verschillende maten zal er een oplossing zijn voor elke plek.

Let op: Het is ook mogelijk deze bak binnen te plaatsen. In dat geval zal de bak geleverd worden met een waterdichte inzetbak. Geef dit aan, als opmerking bij jouw bestelling en wij zullen deze meeleveren.

Eigenschappen

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Sterk materiaal van hoge kwaliteit
  • UV-bestendig
  • Lichtgewicht
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Vorstbestendig
  • Tijdloos
  • Handgemaakt

Deze langwerpige Jort Slim bloembak grijs is erg geschikt om een terrasafscheiding te realiseren. Hiermee kun je lange lijnen in de tuin benadrukken. Daarbij past een langwerpige plantenbak ook in een diepe tuin; zo kun je de ruimte efficiënt benutten.

Onderhoud

Een Fiberstone bloempot onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de bloempot te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen

De Fiberstone bloempot moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de bloempot worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarover een waterdoorlatend

antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht en kun je de bloempot aanplanten.

Lengte (in cm)

91 cm

Breedte (in cm)

20 cm

Hoogte (in cm)

50 cm

diepte

48 cm

opening

14 cm

Gewicht (in kg)

18 KG

Merk

Pottery Pots

collectie

Natural

Kleur

Grijs

afwerking

Structuur

Materiaal

Fiberstone

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, UV-bestendig, Verhoogde bodem, Vorstbestendig

Vorm

Rechthoekig

structuur

Egaal

Afmeting

91x20x50 cm

Productkleur

Grijs

Meer lezen