Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Alii – Capi Urban Smooth Ø35×135 cm

160,00

Kunststof Ficus binnendijkii ‘Alii’ in Capi Urban Smooth NL

Op voorraad

Kunststof Ficus binnendijkii ‘Alii’ in Capi Urban Smooth NL

De Ficus komt voornamelijk voor in de tropische gebieden van Azië, Afrika, Zuid-Amerika, maar ook in andere delen van de wereld zoals Australië en het Middellandse-Zeegebied. Capi maakt bijzondere design potten in vele kleuren en modellen. De Ficus Alii is één van de bekende Ficus soorten. De plant is herkenbaar aan zijn lange, smalle bladeren. Deze design bloempot uit de Capi Urban Smooth collectie is volledig klimaatneutraal geproduceerd, gemaakt van gerecyclede materialen en geschikt voor indoor en outdoor gebruikt. De oranje binnenkant van de pot is een knipoog naar de duurzame Nederlandse productie en tevens een isolatielaag die de potten beschermt tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Deze extra laag zorgt ook voor meer stevigheid, waardoor deze pot breukbestendig is. Daarnaast heeft de bloempot heeft een garantie van maar liefst 10 jaar.

Het Smooth design geeft deze pot een look van ruw natuursteen. Een natuurlijke en stoere look geïnspireerd op het stadse leven, een echte urban look. Deze veelzijdige bloempot past door het moderne en simplistische design in elk interieur.

De pot beschikt over de volgende eigenschappen:
– 10 jaar garantie
– Indoor & outdoor
– Isolatielaag
– 100% recyclebaar
– Breukbestendig
– Lichtgewicht
– Vorstbestendig
– UV-bestendig
De bloempot is 100% waterdicht en daardoor perfect geschikt om binnen te gebruiken. Wil je de bloempot buiten gebruiken, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort.

Plant

De Ficus komt voornamelijk voor in de tropische gebieden van Azië, Afrika, Zuid-Amerika, maar ook in andere delen van de wereld zoals Australië en het Middellandse-Zeegebied. De Ficus Alii is één van de bekende Ficus soorten. De plant is herkenbaar aan zijn lange, smalle bladeren.

Plantenbak

Capi Europe maakt bijzondere design plantenbakken in vele kleuren en modellen, voor binnen- en buitengebruik. Een deel van de productie vindt volledig CO2-neutraal plaats in Tilburg.

De Urban Smooth-collectie is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft de uitstraling van ruw natuursteen. De plantenbakken zijn 100% waterdicht en recyclebaar.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt op hydrocultuur. Standaard wordt deze opgemaakt met een watermeter die het mogelijk maakt het juiste waterniveau voor watergeven uit te lezen.

Doorsnede (in cm)

35 cm

Hoogte (in cm)

135 cm

Afmeting

Ø35×135 cm

diepte

33 cm

opening

29.8 cm

Gewicht (in kg)

7.22 kg

Merk

Capi

collectie

Urban Smooth

Kleur

Zwart

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geruwd

Meer lezen