Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Cube wit 48x48x48 cm

349,00

Kunststof Wit

Op voorraad

Kunststof Wit

De kunstof plantenbak 48x48x48 cm uit de Line-up collectie is gemaakt van PVC foam, een zeer sterke kunststof die ook nog eens licht van gewicht is. Het product is ook makkelijk recyclebaar. Na het boren van een gat in de bodem, zijn de plantenbakken ook geschikt voor buiten.

De Line-up collectie is voorzien van subtiele lijnen die de plantenbak een stijlvolle uitstraling geeft.

De bakken van de Line-up collectie zijn standaard voorzien van waterdichte inzetbakken. Dus altijd geschikt voor binnen. Na het boren van een afwateringsgat, zijn de bakken ook geschikt voor buiten.

Eigenschappen

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Erg stevig materiaal
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Licht van gewicht
  • Zeer weersbestendig en een lange levensduur

Deze vierkante Cube plantenbak wit past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante bloempot is daarbij ook geschikt om een saaie hoek weer op te vrolijken. Onze vierkante bloempotten zijn echte eye-catchers.

Onderhoud

Een Kunstof plantenbak onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de plantenbak te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen

De kunstof plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarop een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht kun je de plant aanplanten.

Lengte (in cm)

48 cm

Breedte (in cm)

48 cm

Hoogte (in cm)

48 cm

diepte

37 cm

opening

41 cm

Gewicht (in kg)

11 KG

Merk

Baq

collectie

Line-up

Kleur

Wit

afwerking

Mat

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, Inclusief binnenbak, Inclusief wielen, Waterdicht

Vorm

Vierkant

structuur

Egaal

Afmeting

48x48x48 cm

Productkleur

Wit

Meer lezen