Conic met Poten Ø120×80 cm

1.324,74

Op voorraad

  • Plantenbak Conic met Poten Ø120×80 cm

   Roest versneller Bio

   39,95

   Accessoires

   SKU: AC-1002

Cortenstalen plantenbak

 • Laagste prijs garantie
 • Levertijd binnen 3 werkdagen
 • Gratis verzending in NL
 • Standaard 5 jaar garantie

Beschrijving

De cortenstalen plantenbak Conic met poten 120x120x80 cm dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Daardoor krijgt de plantenbak zijn lange levensduur en geeft de kleur jouw plantenbak een eigenzinnig karakter. Door de robuuste kwaliteit kun je jaren genieten van deze plantenbak. Als je de plantenbak vandaag bij ons bestelt, is deze met 3 dagen in huis.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Corrosiebestendig
 • Zeer duurzaam materiaal, de plantenbak gaat jarenlang mee
 • Vorstbestendig
 • Past in een moderne en klassieke tuin
 • 5 jaar garantie

Deze ronde cortenstalen plantenbak Conic heeft een natuurlijke vorm. Een ronde plantenbak volgt de afmeting van de plant en past daardoor altijd. Tip: zet ronde plantenbakken in verschillende hoogtes bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Deze plantenbak wordt uitgevoerd met poten. De poten zijn 7 cm hoog. Dit maakt dat de plantenbak losstaat van de grond. Dit geeft een gaaf esthetisch effect. Een plantenbak met poten is hierdoor eventueel ook makkelijker te verplaatsen.

Roestproces:

De cortenstalen plantenbakken worden ongeroest bij je afgeleverd. Het natuurlijke oxidatieproces duurt ongeveer 5-8 maanden (zie afbeelding). Eerst is de plantenbak staalkleurig en daarna zal deze door weersinvloeden, bijvoorbeeld regen, gaan roesten. Hier hoef je verder niets aan te doen. Wil je dit natuurlijke proces iets versnellen? Dan is af en toe sprayen met onze ‘Rust Accelerator’ het enige dat  je hoeft te doen. De plantenbakken zullen dan binnen een week tot een maand al mooi verroest zijn. De ‘Rust Accelerator’ is ook in onze webshop te koop.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om het product in maatwerk af te leveren. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260

Plaatsen en vullen

De cortenstalen plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, plaats daar over een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Daarna kun je de plantenbak verder vullen met potgrond of aarde. Gebruik in geen geval hydro- of kleikorrels.

*De plantenbakken worden in blank staal geleverd, na 5 tot 8 maanden zijn de bakken volledig geroest. In deze roestperiode kan het voorkomen dat, bijvoorbeeld door regen, de bak afgeeft.

Extra informatie

Lengte (in cm)

120 cm

Breedte (in cm)

120 cm

Vorm

Rond

Hoogte (in cm)

80 cm

Doorsnede (in cm)

120 cm

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal specificatie

Cortenstaal 2 mm

Gewicht (in kg)

92 KG

Materiaal dikte

2 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Ja

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Ja

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Merk

Adezz

Afmeting

120x120x80 cm

Productkleur

Roestkleur

Meer lezen