Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Carrez langwerpig 100x50x50 cm

De prijs wordt zichtbaar wanneer u alle opties geselecteerd heeft

311,39342,52

Polyester plantenbak

Polyester plantenbak

De polyester plantenbak Carrez langwerpig 100x50x50 cm is zeer sterk en corrosiebestendig. Polyester is daarnaast ook erg licht van gewicht. Dit maakt de plantenbak makkelijk verplaatsbaar. De moderne look maakt van de plantenbak een echte blikvanger. Deze polyester plantenbak heeft een lichte structuur, wat zorgt voor een chique uitstraling.

Polyester is een sterk materiaal. Het voordeel hiervan is dat het ook niet naar binnen hoeft als het eenmaal buiten staat. Vanwege het Nederlandse klimaat neemt het polyester bijna geen vocht op. Hierdoor kunnen de bakken niet kapot vriezen.

De plantenbak is gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester. Omdat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd, kunnen de hoeken niet uitscheuren. Door de dubbel gezette brede rand krijgt de polyester plantenbak een moderne en robuuste uitstraling (5 x 2,5 cm). De plantenbak wordt door en door gekleurd. Bij eventuele kleine beschadigingen is dus nog steeds de basis ral kleur te zien. Standaard leveren wij de plantenbak in de ral kleur 7021 of 9016. Tegen meerprijs kan de plantenbak in nog 5-tal andere ral kleuren worden geleverd. De levertijd zal dan dan 3-4 weken langer duren.

Als je de plantenbak in ral 7021 of 9016 vandaag bij ons besteld, wordt deze met 3 dagen bij jou geleverd. Standaard wordt onze plantenbak geleverd met een overlooppijpje.

Eigenschappen

  • Corrosiebestendig
  • Bovenrand dubbel omgezet
  • Uitgevoerd met een afwateringgoot aan de onderzijde
  • Vorstbestendig (vierkante en rechthoekige plantenbakken binnenzijde geïsoleerd met EPS)
  • Lichtgewicht van gewicht en zeer sterk
  • Door en door gekleurd
  • Bestand tegen UV-licht
  • 5 jaar garantie

Deze langwerpige polyester plantenbak Carrez is erg geschikt om een terrasafscheiding te realiseren. Hiermee kun je lange lijnen in de tuin benadrukken. Daarbij past een langwerpige plantenbak ook in een diepe tuin; zo kun je de ruimte efficiënt benutten.

Standaard is aan de onderzijde van de plantenbak een sparing gemaakt van 15mm x 15mm. Zo lijkt het alsof de plantenbak zweeft boven de grond. Voor de benodigde afwatering zijn in de bodem cirkels (verbonden met een watergoot) gemaakt. Hierin kun je een gat boren, voorzien van een overlooppijpje. Deze wordt standaard door ons meegeleverd.

Maatwerk

Het is met een polyester plantenbak niet mogelijk om deze op maat te maken. Dit in verband met de mal die ervoor nodig is. Echter is het leveren van maatwerk afmetingen wel mogelijk met het materiaal aluminium. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

 

Onderhoud

Een polyester plantenbak onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren in het geval van vuil de plantenbak te reinigen met onze BIO cleaner. Dit middel zorgt ervoor dat het vuil uit de poriën komt, waarna je de plantenbakken kunt behandelen met de protector. Deze zorgt voor een beschermende waslaag. Beide producten kun je op onze webshop vinden.

Plaatsen en vullen

De polyester plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind en hydro- of kleikorrels en plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierover kan de pootaarde worden aangebracht waarna je de plantenbak kunt aanplanten.

Vorm

Rechthoekig

Gewicht (in kg)

11 KG

Kleur

Antraciet (RAL 7021), Gitzwart (RAL 9005), Antracietgrijs (RAL 7016), Beigegrijs (RAL 7006), Lichtgrijs (RAL 7035), Verkeerswit (RAL 9016), Zuiverwit (RAL 9010)

Materiaal dikte

3 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Ja

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Lengte (in cm)

100 cm

Breedte (in cm)

50 cm

Hoogte (in cm)

50 cm

Materiaal

Polyester

Afmeting

100x50x50 cm

Productkleur

Antraciet, Beige, Grijs, Wit, Zwart

Meer lezen