Carrez vierkant 100x100x100 cm

594,19

Op voorraad

  • Plantenbak Carrez vierkant 100x100x100 cm

   Roest versneller Bio

   39,95

   Accessoires

   SKU: AC-1002

Cortenstalen plantenbak

 • Laagste prijs garantie
 • Levertijd binnen 3 werkdagen
 • Gratis verzending in NL
 • Standaard 5 jaar garantie

Beschrijving

De cortenstalen plantenbak Carrez vierkant 100x100x100 cm dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Daardoor krijgt de plantenbak zijn lange levensduur en geeft de kleur jouw plantenbak een eigenzinnig karakter. Door de robuuste kwaliteit kun je jaren genieten van deze plantenbak. Als je de plantenbak vandaag bij ons bestelt, is deze met 3 dagen in huis.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Corrosiebestendig
 • Zeer duurzaam materiaal, de plantenbak gaat jarenlang mee
 • Vorstbestendig
 • Past in een moderne en klassieke tuin
 • 5 jaar garantie

Deze vierkante cortenstalen plantenbak Carrez past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante plantenbak is daarbij ook geschikt om een saaie hoek weer gezellig te maken. Onze vierkante bloembakken zijn echte eye-catchers.

Standaard zitten er voetjes van 15mm hoog onder de plantenbak en is deze voorzien van afwateringsgaten. Zo zweeft de plantenbak een stukje boven de grond en realiseren we een optimale afwatering.

Roestproces:

De cortenstalen plantenbakken worden ongeroest bij je afgeleverd. Het natuurlijke oxidatieproces duurt ongeveer 5-8 maanden (zie afbeelding). Eerst is de plantenbak staalkleurig en daarna zal deze door weersinvloeden, bijvoorbeeld regen, gaan roesten. Hier hoef je verder niets aan te doen. Wil je dit natuurlijke proces iets versnellen? Dan is af en toe sprayen met onze ‘Rust Accelerator’ het enige dat  je hoeft te doen. De plantenbakken zullen dan binnen een week tot een maand al mooi verroest zijn. De ‘Rust Accelerator’ is ook in onze webshop te koop.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om het product in maatwerk af te leveren. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260

Plaatsen en vullen

De cortenstalen plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, plaats daar over een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Daarna kun je de plantenbak verder vullen met potgrond of aarde. Gebruik in geen geval hydro- of kleikorrels.

*De plantenbakken worden in blank staal geleverd, na 5 tot 8 maanden zijn de bakken volledig geroest. In deze roestperiode kan het voorkomen dat, bijvoorbeeld door regen, de bak afgeeft.

Extra informatie

Lengte (in cm)

100 cm

Breedte (in cm)

100 cm

Vorm

Vierkant

Hoogte (in cm)

100 cm

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal specificatie

Cortenstaal 2 mm

Gewicht (in kg)

87 KG

Materiaal dikte

2 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Ja

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Merk

Adezz

Afmeting

100x100x100 cm

Productkleur

Roestkleur

Meer lezen