Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Carrez met wielen 80x80x80 cm

512,93

Cortenstalen plantenbak

Op voorraad

  • Plantenbak Carrez met wielen 80x80x80 cm

   Roest versneller Bio

   39,95

   Accessoires

   SKU: AC-1002

Cortenstalen plantenbak

De cortenstalen plantenbak Carrez met wielen 80x80x80 cm dankt zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag. Deze varieert van warm oranje tot roodbruin. Daardoor krijgt de plantenbak zijn lange levensduur en geeft de kleur jouw plantenbak een eigenzinnig karakter. Door de robuuste kwaliteit kun je jaren genieten van deze plantenbak. Als je de plantenbak vandaag bij ons bestelt, is deze met 3 dagen in huis.

Eigenschappen

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Corrosiebestendig
 • Zeer duurzaam materiaal, de plantenbak gaat jarenlang mee
 • Vorstbestendig
 • Past in een moderne en klassieke tuin
 • 5 jaar garantie

Deze vierkante cortenstalen plantenbak Carrez met wielen past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante plantenbak is daarbij ook geschikt om een saaie hoek weer gezellig te maken. Onze vierkante bloembakken zijn echte eye-catchers.

Deze plantenbak wordt uitgevoerd met wielen. De wielen kunnen per stuk maar liefst 450 kilo gewicht dragen. Dit maakt de bak degelijk maar vooral zeer functioneel; aangezien de plantenbak hierdoor makkelijk te verplaatsen is. Je kunt er op meerdere plekken in jouw tuin van genieten.

Roestproces:

De cortenstalen plantenbakken worden ongeroest bij je afgeleverd. Het natuurlijke oxidatieproces duurt ongeveer 5-8 maanden (zie afbeelding). Eerst is de plantenbak staalkleurig en daarna zal deze door weersinvloeden, bijvoorbeeld regen, gaan roesten. Hier hoef je verder niets aan te doen. Wil je dit natuurlijke proces iets versnellen? Dan is af en toe sprayen met onze ‘Rust Accelerator’ het enige dat  je hoeft te doen. De plantenbakken zullen dan binnen een week tot een maand al mooi verroest zijn. De ‘Rust Accelerator’ is ook in onze webshop te koop.

Maatwerk

Naast de standaard afmetingen beschikken wij ook over de mogelijkheid om het product in maatwerk af te leveren. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260

Plaatsen en vullen

De cortenstalen plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, plaats daar over een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Daarna kun je de plantenbak verder vullen met potgrond of aarde. Gebruik in geen geval hydro- of kleikorrels.

*De plantenbakken worden in blank staal geleverd, na 5 tot 8 maanden zijn de bakken volledig geroest. In deze roestperiode kan het voorkomen dat, bijvoorbeeld door regen, de bak afgeeft.

Lengte (in cm)

80 cm

Breedte (in cm)

80 cm

Vorm

Vierkant

Hoogte (in cm)

80 cm

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal specificatie

Cortenstaal 2 mm

Gewicht (in kg)

61 KG

Materiaal dikte

2 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Ja

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Nee

Met wielen

Ja

Zonder bodem

Nee

Merk

Adezz

Afmeting

80x80x80 cm

Productkleur

Roestkleur

Meer lezen