Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Bernd grijs Ø53×60 cm

207,00

Ficonstone Grijs

Afmeting

Niet op voorraad

Ficonstone Grijs

De Ficonstone bloembak rond Ø53×60 cm van de oyster serie is gemaakt van een uitgebalanceerde mix van glasvezel, cement, zand en gemalen steen. Dit maakt de bak zeer stevig, maar toch relatief licht. In vergelijking met het populaire fiberstone is ficonstone iets zwaarder en vriendelijker geprijsd.
Door het lage gewicht en de stevige constructie kun je de pot eenvoudig verplaatsen zonder bang te zijn dat deze kapot gaat. De eigenschappen van het materiaal zijn zo dat ze onderhoudsvrij en zeer gebruiksvriendelijk zijn. De uiteenlopende mogelijkheden om het materiaal af te werken, betekent dat er een passende ficonstone bloempot of plantenbak is voor elke locatie.
Deze ficonstone pot is handgemaakt en tot in detail afgewerkt. Dit geeft het design een premium uitstraling.
De Oyster collectie brengt je schatten die rechtstreeks uit de magische onderwaterwereld lijken te komen. De luxe afwerking heeft de textuur en uitstraling van een rijk koraal. Elke plantenbak is handgemaakt en daardoor uniek. Stop met zoeken als je op zoek bent naar een pareltje met een exclusieve uitstraling.

Let op: Het is ook mogelijk deze bak binnen te plaatsen. In dat geval zal de bak geleverd worden met waterdichte inzetbak. Geef dit aan, als opmerking bij jouw bestelling en wij zullen deze meeleveren.

Eigenschappen
● Geschikt voor binnen en buiten
● Sterk materiaal van hoge kwaliteit
● UV-bestendig
● Onderhoudsvriendelijk
● Vorstbestendig
● Handgemaakt

Deze ronde Bernd bloempot grijs, heeft een strak design en is rond van vorm. Door de ronde natuurlijke vorm, volgt de pot de afmeting van de plant en past daardoor altijd. Tip: zet ronde bloempotten in verschillende hoogtes bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Onderhoud
Een Ficonstone bloempot onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de bloempot te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen
De Ficonstone bloempot moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de bloempot worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht en kun je de bloempot aanplanten.

Doorsnede (in cm)

53 cm

Hoogte (in cm)

60 cm

diepte

58.5 cm

opening

51.5 cm

Gewicht (in kg)

11 KG

Merk

Pottery Pots

collectie

Oyster

Kleur

Grijs

afwerking

Structuur

Materiaal

Ficonstone

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, UV-bestendig, Vorstbestendig

Vorm

Rond

structuur

Geruwd

Afmeting

Ø53×60 cm

Productkleur

Grijs

Breedte (in cm)

53 cm

Lengte (in cm)

53 cm

Meer lezen