Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Aloe vera – Capi Urban Smooth Ø35×82 cm

187,00

Kunststof Aloe vera barbadensis in Capi Urban Smooth NL

Op voorraad

Kunststof Aloe vera barbadensis in Capi Urban Smooth NL

Het merk 1240C toont belang voor plantenbakken van hoogwaardige kwaliteit die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. De producten worden handgemaakt in Portugal, zijn waterdicht, kleurvast en duurzaam. De merknaam is gebaseerd op de temperatuur waarop de plantenbakken worden gebakken, namelijk 1240 graden Celsius. De Dracaena is afkomstig uit de tropen van Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Deze ijzersterke plant is geschikt voor vrijwel elk interieur. De keramieken Chao bakken hebben een ruwe afwerking en komen in twee prachtig natuurlijke kleuren. De handgemaakte bakken zijn zowel buiten als binnen te plaatsen, zijn uv-bestendig, vorstbestendig en waterdicht. Voor buitengebruik moet er nog wel een afwateringsgat worden geboord.

Plant

De Dracaena is afkomstig uit de tropen van Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Deze ijzersterke plant is geschikt voor vrijwel elk interieur.

Plantenbak

Het merk 1240C toont belang voor plantenbakken van hoogwaardige kwaliteit die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. De producten worden handgemaakt in Portugal, zijn waterdicht, kleurvast en duurzaam. De merknaam is gebaseerd op de temperatuur waarop de plantenbakken worden gebakken, namelijk 1240 graden Celsius. De keramieken Chao bakken hebben een ruwe afwerking en komen in twee prachtig natuurlijke kleuren. De handgemaakte bakken zijn zowel buiten als binnen te plaatsen, zijn uv-bestendig, vorstbestendig en waterdicht. Voor buitengebruik moet er nog wel een afwateringsgat worden geboord.

Beplantingsysteem

Deze combinatie is opgemaakt met een grondplant, afgevuld met Vulkastrat en is voorzien van een watermeter. Vulkastrat absorbeert meer water dan gewone aarde en geeft het geleidelijk af aan de wortels.

Doorsnede (in cm)

35 cm

Hoogte (in cm)

82 cm

Afmeting

Ø35×82 cm

diepte

33 cm

opening

29.8 cm

Gewicht (in kg)

9.65 kg

Merk

Capi

collectie

Urban Smooth

Kleur

Zwart

afwerking

Structuur

Materiaal

Kunststof

materiaal-eigenschappen

Gerecycled materiaal, Kras- en breukbestendig, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Geruwd

Meer lezen