Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Plantenbak Canna Hoogglans 70x70x112 cm

Hoge bloempotten

Vind jouw hoge plantenbak

Heb jij een ruime tuin of wil je meer diepte in je buitenruimte aanbrengen, dan staat een hoge plantenbak vaak mooi. Door de hoogte geeft dit type plantenbak een chique of stoer industrieel accent aan je tuin. Een hoge plantenbak valt niet snel weg in een grote tuin maar voegt in één klap heel veel toe aan de uitstraling. De vorm en het materiaal zijn bepalend voor het gevoel dat jij aan jouw stukje groen meegeeft. Hieronder leggen we uit welke opties er zijn en waar jij op kunt letten om een passende keuze te maken.

Toont alle 4 resultaten

 • Plantenbak Canna Hoogglans 70x70x112 cm

  Canna Hoogglans 70x70x112 cm

  515,00567,00 incl. btw
  Polyester plantenbak
 • Plantenbak Canna Hoogglans 80x80x100 cm

  Canna Hoogglans 80x80x100 cm

  495,00545,00 incl. btw
  Polyester plantenbak
 • Plantenbak Canna Hoogglans 72x72x84 cm

  Canna Hoogglans 72x72x84 cm

  290,00319,00 incl. btw
  Polyester plantenbak
 • Plantenbak Canna Hoogglans 50x50x90 cm

  Canna Hoogglans 50x50x90 cm

  250,00275,00 incl. btw
  Polyester plantenbak

Welke hoge bloembakken zijn er voor buiten?

Om te bepalen welke hoge plantenbak het beste tot zijn recht komt in jouw tuin kun je als eerste kijken naar de vorm. Er zijn vier verschillende vormen leverbaar met elk hun eigen uitstraling en voordelen.
● Rond
● Vierkant
● Ovaal
● Smalle hoge plantenbak

In welke materialen wordt de hoge plantenbak voor buiten geleverd?

De hoge tuinbak is beschikbaar in verschillende materialen met elk hun eigen eigenschappen en uitstraling.
Ben jij opzoek naar een hoge bloemenbak voor jouw plekje onder de zon, dan heb je de keuze uit
● Cortenstaal
● Polyester
● Aluminium
Naast de keuze voor het materiaal, heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een plantenbak zonder bodem. Of om wielen toe te voegen zodat je de plantenbakken makkelijk kunt verrijden en aan elkaar koppelen met een bindkoppelsysteem.

Plantenbak hoog plaatsen

De hoge plantenbak kan worden geplaatst in de voortuin, achtertuin of op het terras. Weet je nog niet wat je in je nieuwe plantenbak wil zetten? Denk bij de plantenbak hoog bijvoorbeeld eens aan pampasgras of een mooie haag voor een luxe uitstraling.

Zo vul je een hoge plantenbak

Bij een hoge plantenbak kun je eventueel beginnen met een laag grote piepschuim blokken als opvulling. Zo heb je straks bij het vullen van je nieuwe hoge plantenbak meteen een heel stuk minder hydrokorrels nodig en dat is mooi. Zo kan je weer meer mooie planten kopen voor in je nieuwe aanwinst voor de tuin. Nu nog worteldoek voor tussen de lagen en tuinaarde bovenop, en jij bent klaar.
Hoge plantenbak bestellen:

Plaatsing en garantie

We snappen dat het moeilijk wachten is als je eenmaal de perfecte hoge plantenbak voor in je eigen paradijsje hebt gevonden. Bestel snel, dan zorgen wij dat binnen 3 werkdagen de bezorger voor jouw deur staat. Geen zorgen voor de dag van morgen. Als je bij Plesanto bestelt, krijg je 5 jaar garantie. Want wij geloven in onze producten en in zorgeloos genieten in de tuin.
Denk ook eens aan maatwerk voor jouw hoge plantenbak
Jouw tuin is uniek, dat begrijpen wij. Heb jij op onze website nog niet helemaal gevonden wat je voor ogen had? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een plantenbak op maat. Daarnaast vind je alleen bij ons de unieke Exclusant Plantenbakken, ontworpen op Nederlandse bodem door onze eigen in-huis ontwerper.
Neem nu contact met ons op

Veelgestelde vragen hoge bloembakken

Wat is een hoge plantenbak?
Een hoge plantenbak heeft een hoge rand of staat op een hoge standaard of op poten voor meer hoogte.
Welke voordelen heeft een hoge plantenbak voor buiten?
Door de hoogte creëer je meer diepte in je tuin. Er passen bovendien grotere planten of bomen in die veel ruimte nodig hebben voor hun kluit. Ook kun je hiermee meer privacy of een intiemere sfeer creëren.
Heeft een hoge plantenbak ook nadelen?
Hoe hoger de plantenbak, hoe meer deze van het zicht wegneemt. Ook gaat de hoogte natuurlijk gepaard met meer gewicht. Zeker als de plantenbak gevuld is.
Wordt de plantenbak zoals op de foto geleverd?
Ja. Voor alle foto’s bij de plantenbakken uit ons assortiment geldt wat je ziet is wat je krijgt. De plantenbak wordt aan één stuk geleverd, dus geen losse onderdelen. We kunnen zelfs een 3D tekening maken van je tuin als je vooraf wilt zien hoe de plantenbak daar tot zijn recht komt.
Welk onderhoud vereist een hoge bloembak?
Het onderhoud is afhankelijk van het materiaal waarvoor je kiest. Vrijwel alle materialen die wij gebruiken zijn onderhoudsarm. Meer informatie en onderhoudstips vind je bij de afbeeldingen van de plantenbakken in de webshop.
In welke afmetingen zijn de hoge plantenbakken leverbaar?
Boven de afbeeldingen vind je een zoekfunctie. Hier kun je filteren op maat en zie je een lijst met alle afmetingen. Je kunt ook op een plantenbak klikken voor een dropdown lijst van de mogelijke afmetingen. De plantenbakken kunnen ook op maat gemaakt worden.
Wat is een goed alternatief voor een hoge tuinbak voor buiten?
Een plantenbak op poten of op een standaard is een minder massief alternatief voor de hoge tuinbak. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor hogere beplanting om in je plantenbak te zetten.

Liever gevulde of maatwerk plantenbakken bestellen?

De waardering van plesanto.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 21 reviews.