Plesanto is in het verleden gestart met houten dierverblijven. Zo zijn wij doorgegroeid tot een professioneel bedrijf in het bouwen van allerlei gebouwen voor de tuin. Inmiddels de expert in het buitenleven. Wij zijn: Erik, Wilco, Pieter en Goos- staan wij elke dag voor jou klaar. Om een ruimte te creëren waarin jij helemaal jezelf kan zijn.

Plantenbakken

Meer groen dankzij plantenbakken en bloembakken
Ons team bestaat uit echte doeners. Het zal je verbazen hoeveel werk wij op één dag gedaan krijgen. En hoe dat komt? Door mensen zoals jij. Mensen die meer van het buitenleven willen genieten. met bloembakken maak je al snel het verschil. Op elk balkon, terras of in elke tuin kun je veel met bloembakken doen.

Groen is gezond, dat is bewezen
Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat een groene omgeving goed is voor onze gezondheid. Gaap! Nee, groen is leuk, groen nodigt uit en groen fleurt op. Dat is waar wij in geloven. De honderden tevreden klanten van de Geldersche Houtbouw zijn daar het bewijs van. Sinds de start van Plesanto als onderdeel van de Geldersche Houtbouw, hebben wij nog meer mensen laten genieten van hun buitenomgeving.

Plantenbakken

Waarom plantenbakken en bloembakken?
Planten rondom jouw woning zijn een kers op de taart. Het staat leuk, met een beetje geluk ruikt het lekker en biedt het beschutting. Met bloembakken kun je schuiven, afwisselen en met hoogtes spelen. Het geef net die extra dynamiek in jouw tuin, terras of balkon. Ben je de indeling beu? Geen zorgen, dan kun je met plantenbakken eindeloos blijven variëren.
Weet jij al hoe jij jouw wereld groener gaat maken, of heb je nog hulp nodig?

Geniet zonder zorgen
Wij willen dat jij zonder zorgen gaat genieten van het buitenleven. Dat verdien jij en dat gunnen wij jou ook. Daarom is ons motto: lekker lang genieten. Dat betekent: geen gedoe. Daar staan wij met zijn vieren achter.

Waar de beste ideeën ontstaan
Bij ons ontstaan de beste gesprekken nu eenmaal tijdens de vrijdagmiddagborrel. Dan zijn we met het hele bedrijf bij elkaar. Maak je daar een bedrijfsbarbecue van, dan gaan we helemaal los en komt de inspiratie om te blijven ontwikkelen vanzelf.

Wilco: ‘Wij hebben thuis heel wat bloembakken staan. Sommige konden eigenlijk echt niet meer. Deze hebben wij vervangen en wij krijgen spontaan veel meer complimenten over onze tuin! Terwijl er eigenlijk weinig veranderd is. Dat deed wel een belletje rinkelen.’

Plantenbakken

Erik: ‘Als verkoopadviseur bij de Geldersche Houtbouw geef ik graag het advies over een totaalplaatje. Een schuur of veranda kan dan nog zo mooi zijn, het wordt pas compleet wanneer het helemaal naar eigen smaak is aangekleed. Want ook als je in de tuin zit, is het heerlijk om het gevoel van ‘thuiszijn’ te hebben. Het is jouw eigen ruimte.’

Goos: ‘Met mijn rol als commercieel directeur help ik strategische keuzes te maken. Ons team is de sleutel tot succes en daarom stimuleren wij mensen om te groeien, zelfinitiatief te tonen en belangstellend te zijn. Dat wij Plesanto konden starten als onderdeel van de Geldersche Houtbouw kan ik alleen maar toejuichen. Het pas helemaal in onze visie op het gebied van tuininrichting.’

Pieter: ‘Ik werk samen met Goos voor de Geldersche Houtbouw’. Mijn verantwoordelijkheid is vooral het bewaken van de operationele processen. Dat wij vanuit de Geldersche een webshop konden starten voor de verkoop van kwalitatief hoogwaardige planten- en bloembakken, zie ik als een waardevol verlengstuk van ons huidige aanbod in houtbouw voor de tuinen.’

Wij willen graag weten hoe wij jou kunnen helpen. Vertel ons hoe wij jou kunnen helpen. Contact