Zilveren plantenbakken kopen

Eén van de zilveren plantenbakken kopen uit het assortiment hier bij Plesanto zorgt ervoor dat je meteen kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen zijn deze plantenbakken uiteraard een absolute streling voor het oog, daarnaast bieden we ze aan in tal van verschillende materialen. Een plant vormt altijd een meerwaarde voor elke omgeving waarin ze wordt geplaatst, zeker wanneer je gebruik maakt van een plantenbak in zilver. Ben jij ook al even op zoek naar een dergelijk exemplaar? Ontdek ze dan snel hier in het aanbod bij Plesanto!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

In welke vormen zijn zilveren plantenbakken verkrijgbaar?

Niet alleen de kleur of stijl, maar zeker ook de vorm van je plantenbak is bepalend voor de precieze uitstraling waarover ze komt te beschikken. Bij de keuze voor één van de zilveren plantenbakken uit ons assortiment is het mogelijk om te kiezen voor tal van verschillende soorten vormen. Het gaat hierbij dan concreet om:

 • Rode exemplaren;
 • Vierkante exemplaren;
 • Ovalen exemplaren;
 • Rechthoekige exemplaren;

Heb je meerdere planten waar je een nieuwe plantenbak voor wenst aan te kopen? Dan kan je natuurlijk ook spelen met verschillende vormen. Zo ontstaat er een nog boeiender geheel!

De eigenschappen van een zilveren plantenbak

De populariteit waar zilveren plantenbakken op kunnen rekenen heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ze uitgevoerd zijn geworden in menig aantal verschillende materialen. Hier bij Plesanto maken we het voor onze klanten mogelijk om te kiezen voor een materiaal die volledig aansluit op hun vooropgestelde verwachtingen. Zo kan je kiezen voor exemplaren gemaakt van:

 • PVC;
 • Fiberstone;
 • Fiberclay;
 • Sandstone;
 • Ficonstone;
 • Aluminium

Let ervoor op dat het door jou gekozen materiaal niet alleen een invloed zal hebben op de uitstraling, maar ook op de kwaliteit waar jouw zilveren plantenbak over zal beschikken.

Waar kan je zilveren plantenbakken plaatsen?

Zilveren plantenbakken vormen vandaag de dag in menig aantal voor- en achtertuinen een absolute streling voor het oog. De zilveren kleur zorgt ervoor dat ze uitstekend tot hun recht komen in een strakke, moderne tuin in combinatie met weelderig groen. Bovendien is het zo dat je in een zilveren plantenbak of zilveren bloemenbak ook uitstekend donkere planten kan plaatsen. Veel mensen houden bijvoorbeeld tegenwoordig van zware planten, niet alleen in hun tuin, ook in hun interieur. Ook daar lenen plantenbakken in een zilveren kleur zich prima voor!

Waarmee kan je een zilveren plantenbak vullen?

Ben je van plan om planten in een mooie, zilveren plantenbak te gaan plaatsen? Zorg er dan altijd voor dat je eerst even opzoekt hoe je dat het beste kan doen. Zaken zoals hydrokorrels, een worteldoek en uiteraard ook passende potgrond zijn bijvoorbeeld altijd een absolute must. Let ervoor op dat elke plant een verschillend type potgrond kan vereisen. Met name de ‘Pennisetum Black Beauty’ is een prachtige plant die erg mooi tot haar recht komt in een zilveren plantenbak.

Bestel jouw zilveren plantenbak vandaag nog!

De keuze voor zilveren plantenbakken is er één die wordt gemaakt omwille van verschillende redenen. Niet alleen zijn deze plantenbakken een ware streling voor het oog, daarnaast integreer je ze moeiteloos in zowel klassieke als eerder modern vormgegeven omgevingen en ruimtes. Ook de toegenomen populariteit van zwarte of donkere planten heeft ervoor gezorgd dat de keuze voor een zilveren plantenbak alleen maar nog frequenter wordt gemaakt. Ben jij ook overtuigd van deze kleur? Twijfel dan vooral niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij Plesanto!

Veelgestelde vragen over zilveren plantenbakken

 • Wat is een zilveren plantenbak?

Een zilveren plantenbak is een plantenbak die is uitgevoerd in de kleur zilver.

 • Wat zijn de voordelen van een zilveren plantenbak?

Een zilveren plantenbak ziet er niet alleen prachtig uit, maar is bovendien ook verrassend neutraal. Dit maakt ze perfect te integreren in eender welke ruimte of omgeving.

 • Heeft een zilveren plantenbak ook nadelen?

Er zijn geen specifieke nadelen verbonden aan het aankopen van zilveren plantenbakken.

 • Wordt de zilveren plantenbak zoals op de foto geleverd?

Uiteraard!

 • Welk onderhoud vereist een zilveren plantenbak?

Dat valt niet zomaar aan te geven. Het soort onderhoud waar je rekening mee moet houden is immers afhankelijk van het soort materiaal waaruit de plantenbak bestaat.

 • In welke afmetingen zijn zilveren plantenbakken verkrijgbaar?

Je kan voor wat het aankopen van zilveren plantenbakken betreft een keuze maken uit zeer veel verschillende afmetingen. Staat het door jou gewenste formaat er onverhoopt toch niet bij? Neem dan zeker contact met ons op om de maatwerk mogelijkheden te bespreken!

 • Wat is een goed alternatief voor een zilveren plantenbak voor buiten?

Liefhebbers van een zilveren plantenbak zijn vaak ook wel te vinden voor een gouden exemplaar. Dit zeker wanneer ze een nieuwe plantenbak voor buiten willen aanschaffen. Ook gouden plantenbakken maken uiteraard deel uit van ons aanbod hier bij Plesanto.