Polymeerbeton, de krachtpatser in je tuin

In openbare ruimtes worden veel plantenbakjes, muurtjes en zitplaatsen van polymeerbeton gemaakt. Dit vanwege de stevigheid van het materiaal. Maar polymeerbeton past ook prima in jouw tuin of op het terras. De betonnen plantenbakken hebben een robuuste en strakke uitstraling. Die goed te combineren is met veel verschillende plantensoorten. Dat maakt beton veelzijdig en makkelijk om jouw eigen sfeer te creëren. Zie jij al voor je hoe jouw betonnen plantenbak eruit komt te zien?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Betonnen plantenbak in jouw tuin

Op het terras, of in jouw tuin, maar ook op het balkon kunnen plantenbakken van polymeerbeton een mooi en stoer item zijn. Een betonnen plantenbak vergt weinig onderhoud. De structuur van het beton is glad, dus er zal weinig aanslag aan hechten. Door hem eens per jaar af te spuiten weet je zeker dat hij netjes blijft.

Voordelen van betonnen bloembak

  • Sterk materiaal
  • Vorstbestendig
  • Geen onderhoud nodig
  • Passend in veel verschillende stijlen
  • Makkelijk schoon te houden

Nadelen van betonnen bloembak 

  • Zwaar materiaal               

Deze zeer stevige plantenbak van 23mm dik beton heeft weinig onderhoud nodig. Je zet hem neer en hebt er jaren plezier van. De bakken zijn zeer vorstbestendig en 100% waterdicht. Het beton is zo glad, dat er nauwelijks vuil op blijft kleven. Let er wel op dat je de plantenbak op een vlakke, afgetrilde ondergrond plaatst. Het is mogelijk om een vulpijp te bestellen, wat ervoor zorgt dat het water sneller op de bodem van de plantenbak is.

Na het bestellen is jouw plantenbak er binnen 3 werkdagen. De betonnen plantenbakken hebben 5 jaar (aflopend) garantie.