Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Verhoogde plantenbakken

Vind hier je favoriete verhoogde plantenbakverho

Een verhoogde plantenbak voor buiten is multi-inzetbaar. Naast dat het mooi en ruimtelijk staat, kun je er van alles in poten, van je favoriete kruiden tot aan fruit of groente of planten of bloemen. Op kleine of op grote schaal, precies zoals jij het voor je ziet en waar jij tijd voor hebt. Want de verhoogde plantenbakken zijn er in allerlei verschillende typen en afmetingen. Welke past helemaal bij jouw plantenplannen?

Toont alle 3 resultaten

 • Plantenbak Brett bak 100x50x71 cm

  Brett bak 100x50x71 cm

  295,00325,00 incl. btw
  Polyester plantenbak
 • Plantenbak Brett bak 150x50x71 cm

  Brett bak 150x50x71 cm

  400,00440,00 incl. btw
  Polyester plantenbak
 • Plantenbak Buxus Hoogglans 90x25x80 cm

  Buxus Hoogglans 90x25x80 cm

  350,00385,00 incl. btw
  Polyester plantenbak

Voordelen verhoogde plantenbak

De verhoogde plantenbak is er voor iedereen. We hebben hier alle voordelen alvast even voor je opgesomd:
De extra hoogte is super praktisch bij het tuinieren omdat je makkelijk bij de verhoogde plantenbak kan zonder te hoeven bukken. Je knieën en je rug worden hier dus ook een stuk blijer van
Ook makkelijk in te passen in kleinere buitenruimtes
Je houdt een luchtig overzicht in je tuin
De verhoogde plantenbak is goed te combineren met andere plantenbakken
Je brengt zo extra diepte in je tuin of op je terras doordat je lekker kunt variëren met hoogtes
Een plantenbak op een voetje, op poten of op een standaard heeft voordelen voor de afwatering van je plantenbak

Verschillende types voor de plantenbak verhoogd

Er zijn 4 verschillende typen verhoogde plantenbak verkrijgbaar in onze webshop. Welke verhoogde plantenbak stijgt snel in jouw favorietenlijstje en krijgt een mooie plek in jouw tuin, op jouw patio of op jouw balkon?
Plantenbak op voet
Een plantenbak op een klein voetje maakt de uitstraling van de verhoogde plantenbak net iets eleganter en minder massief. Overtollig water loopt makkelijk weg via gaten in de onderkant.
Plantenbak op standaard
Met een plantenbak op een standaard kun je op praktische hoogte voor je planten zorgen. Hij past goed op een balkon of patio. Daarnaast kun je er een mooie omheining voor je terras mee creëren voor een gezellige sfeer of meer privacy.
Plantenbak op poten
De plantenbak op poten heeft eigenlijk alle zelfde voordelen als een plantenbak op een standaard, maar is in meer hoogtevariaties verkrijgbaar. De hoogte kan eventueel ook nog op maat gemaakt worden.
Verhoogde plantenborder
Ook plantenborders (plantenbakken zonder bodem) zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo kun je ook een verhoogde plantenborder maken voor een plantenperk dat er extra uitspringt en waar het extra makkelijk tuinieren is.
Verhoogde plantenbak plaatsen in verschillende buitenruimtes
De verhoogde plantenbak kan makkelijk worden geplaatst in kleinere buitenruimtes zoals een balkon, patio, smaller terras of kleinere tuin en kan daar een ideale oplossing zijn voor een geoptimaliseerd gebruik van de ruimte. Ook als je een grote voortuin of achtertuin hebt is er altijd een mooie plek voor een verhoogde plantenbak. Een verhoogde plantenborder kun je natuurlijk helemaal zo groot maken als je zelf wilt als je de ruimte hebt.

Ideeën voor het vullen van de verhoogde plantenbak

Kruiden als salie en rozemarijn zien er niet alleen prachtig uit in je verhoogde plantenbak, maar geuren ook nog eens heerlijk. En kruiden voor de gerechten die je kookt pluk je gewoon uit eigen tuin. Als afscheiding op je terras kun je bijvoorbeeld Coniferen afwisselen met Eremurus.

Levering en garantie verhoogde plantenbak

Het fijne van een verhoogde plantenbak bestellen bij Plesanto? Binnen 3 werkdagen kun jij hem gaan uitpakken en vullen. Wij hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze plantenbakken dus geven wij ook met alle vertrouwen 5 jaar garantie op de verhoogde plantenbakken.
Veelgestelde vragen verhoogde bloembak

Wat is een plantenbak verhoogd?

De plantenbak verhoogd is een plantenbak die van de grond af komt door middel van een voetje, een standaard.
Wat zijn de voordelen van een verhoogde bloembak voor buiten?
Een verhoogde bloembak voor buiten is praktisch bij het tuinieren en zorgt voor ruimtelijkheid en diepte in je tuin. Hij is bovendien toepasbaar op balkons en patio’s. Water loopt makkelijk weg.
Zijn er ook aandachtspunten voor een verhoogde bloembak voor buiten?
Een verhoogde bloembak voor buiten kan ook wegnemen van zicht en ruimtelijkheid in je tuin. In sommige gevallen behoud je liever de openheid met een lage bloembak.
Welk onderhoud vereist een verhoogde plantenbak voor buiten?
Verhoogde plantenbak voor buiten is makkelijker te onderhouden, omdat je niet hoeft te bukken bij het tuinieren. Voor meer informatie over het onderhouden klik je op een plantenbak naar keuze.
In welke afmetingen zijn de verhoogde bloempotten te verkrijgen?
Plantenbakken op een standaard; 100 x 50 x 71 cm
150 cm x 150 x71 cm
80 x 31 x 86 cm
Plantenbakken op poten of plantenborders; Afmetingen mogelijk tussen de 30 cm en de 3 meter.

 

Liever gevulde of maatwerk plantenbakken bestellen?

De waardering van plesanto.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 21 reviews.