Plantenschaal, een leuk alternatief

Eén van de meest ondergewaardeerde potten zijn de plantenschaal bloempotten. Ze zijn een mooie aanvulling in jouw tuin. Hiermee kun je je planten op een prachtige manier presenteren. De schaal valt meteen op en je kunt er een heel stilleven in bouwen.

Toont alle 4 resultaten

Couple beige 21x24x24 cm

Oorspronkelijke prijs was: €60,00.Huidige prijs is: €54,00.

Bowl beige Ø17×11 cm

Oorspronkelijke prijs was: €39,00.Huidige prijs is: €35,10.

Boat beige 68x33x18 cm

Oorspronkelijke prijs was: €164,00.Huidige prijs is: €147,60.

Boat beige 46x20x13 cm

Oorspronkelijke prijs was: €100,00.Huidige prijs is: €90,00.

Plantenschaal bloempotten kopen

Plantenschaal bloempotten zijn net wat unieker dan een gewone plantenbak. Ze zien er gezellig uit en kunnen verschillende planten onderdak geven. Je kunt de schaal heel goed combineren met andere bloempotten.

Plantenschaal bloempotten in verschillende vormen

Je kunt de plantenschaal bloempotten bestellen in een ronde vorm. Hierin kun je een echt podium maken waar je veel verschillende planten naast elkaar kunt laten schitteren. Planten met verschillende lengtes kunnen mooi naast elkaar staan.

Plantenschaal bloempotten eigenschappen

De plantenschaal bloempotten zijn te krijgen in 2 verschillende maten van polyester. De maten zijn 120 x 120 x 40 cm en 153 x 153 x 134 cm. Je kunt verschillende kleuren kiezen. De standaard kleuren zijn antraciet-mat (RAL 7021) en Verkeerswit (RAL 9016).

Plantenschaal bloempotten plaatsen

Plantenschaal bloempotten staan geweldig buiten. Als je een groot terras hebt kun je de schaal daar plaatsen. De plantenschaal staat ook mooi op het gazon of als eindpunt van een pad in je tuin. Je kunt de schaal ook in het midden van een zithoek plaatsen met banken en stoelen eromheen.

Vullen van plantenschaal bloempotten

De plantenschaal bloempotten hebben vulling nodig om een goede bodem te zijn voor de planten die je erin wilt plaatsen. Voordat je dat doet mag je eerst afwateringsgaatjes boren zodat er geen water in blijft staan. Op de onderkant staan al rondjes gemarkeerd zodat je precies weet waar je mag boren. Je kunt beginnen met een laag grind of kleikorrels en daar goede potgrond op doen.  Wil je het vullen aan een expert overlaten? Dat doen we graag voor je. Planten met uitbundige bloemen doen het goed in de schaal. Je kunt ook kiezen voor een mooie Lavendel of Hortensia. Zelfs een cactus wordt blij in de schaal. Die is ook winterhard.

Plantenschaal bloempotten Bestellen

Bestel je bij Plesanto, dan heb je je plantenschaal bloempotten snel in huis. Onze missie is dat jij zorgeloos geniet in jouw tuin. Daarom krijg je bij ons bovendien 5 jaar garantie op de plantenschaal bloempotten.

Veelgestelde vragen plantenschaal bloempotten

Wat zijn plantenschaal bloempotten?

Plantenschaal bloempotten zijn brede ondiepe schalen waar je planten in kunt plaatsen. Het is eens wat anders dan een gewone bloempot.

Wat zijn de voordelen van een plantenschaal bloempotten?

Met plantenschaal bloempotten kun je een heel stilleven maken van planten in de schaal. Het is een tuin op zich.

Heeft een plantenschaal bloempotten ook nadelen?

De plantenschaal bloempotten nemen best wel wat ruimte in beslag. Daarnaast is het even werk om de plant voor te bereiden op het herbergen van planten. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat de schaal gevuld wordt, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Worden de plantenschaal bloempotten zoals op de foto geleverd?

De plantenschaal bloempotten worden geleverd zoals op de foto.

Welk onderhoud vereisen plantenschaal bloempotten?

Je kunt plantenschaal bloempotten regelmatig schoonmaken als je dat wilt. Je kunt elk half jaar de schaal schoonmaken met speciale reiniger voor polyester. Gebruik geen agressieve middelen of schuursponzen. Die maken de schaal dof of kunnen krassen veroorzaken.

In welke afmetingen zijn de plantenschaal bloempotten leverbaar?

De plantenschaal bloempotten zijn in een aantal verschillende maten. De afmetingen kunnen gemakkelijk gefilterd worden met behulp van ons product filter op de categoriepagina.

Wat is een goed alternatief voor plantenschaal bloempotten voor buiten?

Als alternatieven voor plantenschaal bloempotten zijn er bloempotten met schotel die in de buurt komen van een plantenschaal. Je kunt ook kiezen voor lage ronden bloempotten.