Bloempot op poten bestellen

Op hoge poten aan komen zetten heeft meestal niet een positieve betekenis. Daarentegen heeft een bloempot op poten wel een aantal hele fijne voordelen. Als u uw terras, tuin of balkon wilt verfraaien met een bloempot op poten verbaast ons dat dan ook niets. De bloempot op poten is voor zowel binnen als buiten hot en happening. En het is een trend die nog lang blijft om verschillende redenen.   Ten eerste wil het oog ook wat. Een goed gemaakte bloempot op poten heeft echt een esthetisch effect in interieur en exterieur. En dan hebben we het nog niet gehad over de praktische voordelen. Welke bloempot op poten past het best bij u?

Toont alle 5 resultaten

Circum met poten rond Ø60×80 cm

710,00

Patt Feet Low zwart Ø39,5×43 cm

117,00

Charlie Feet Low grijs Ø47×62,5 cm

187,00

Charlie Feet High zwart Ø40×67 cm

140,00

Tina 70x70x80 cm

832,00

In welke materialen is een bloempot op poten leverbaar?

U kunt de bloempot op poten bestellen in maar liefst vier uiteenlopende materialen. Elk van deze materialen is zeer geschikt voor buitengebruik en kunt u zonder problemen het jaar rond blootstellen aan kou, hitte en regen. Natuurlijk kunt u hem ook in uw kantoor, hal of entree plaatsen.

 • Hardhout
 • Aluminium
 • Cortenstaal
 • Polyester (verkrijgbaar op een standaard. Geen geïntegreerde pootjes)
 • Fiberstone
 • Ficonstone
 • Fiberclay
 • Sandstone

De bloempot op poten op poten in verschillende vormen en kleuren

Laten we eens gaan kijken welke vorm en kleurcombinatie voor u ideaal is. De bloempot op poten is er in meerdere kleuropties: U kunt niet alleen kiezen voor een zwarte bloempot op pootjes of een bloempot op poten in het wit. De modellen uitgevoerd in aluminium zijn te bestellen in bijna alle RAL-kleuren. In ons assortiment zijn standaard verkrijgbaar mat antraciet en hoogglans verkeerswit.

De vormen waarin u een bloempot op pootjes kunt bestellen zijn:

  • Rond
  • Vierkant
  • Langwerpig

De praktische voordelen van het plaatsen van een bloempot op poten

Het plaatsen van een bloempot op poten in uw voortuin of achtertuin is niet alleen een trendy statement voor uw interieur of exterieur. De pootjes hebben als voordeel dat uw terras ruimtelijk blijft en dat u gebruikt maakt van de hoogte. Water loopt makkelijker weg via de gaten in de bodem. Ook uw rug zal u dankbaar zijn voor de verhoogde bloempot.

Het vullen van de bloempot op poten

Laten we het er maar meteen ingooien: de makkelijkste manier om uw bloempot op poten te vullen is door gevulde bloempotten te bestellen bij ons. Wij nemen dan dit gedeelte helemaal van u over en u hoeft de bloempot alleen nog maar uit te pakken na ontvangst. Wilt u het wel zelf doen? Bestel of haal u dan van tevoren goede potgrond, hydrokorrels en geotextiel.

Maatwerk voor uw bloempot op poten

Uw plannen voor een maatwerk bloempot op poten kunt u aan ons doorgeven via de chat, het online maatwerkformulier, per telefoon of op afspraak in onze showroom. Ons team denkt graag met u mee.

Bestellen bij Plesanto heeft heel wat pluspunten

 • Uw bloempot op poten binnen 3-5 werkdagen geleverd
 • Garantie 5 jaar aflopend op alle bloempotten
 • Er staat een deskundig team klaar voor het antwoord op al uw vragen
 • Gevulde plantenbakken service

Veelgestelde vragen bloempot op poten

Waar kan een bloempot op poten worden geplaatst?

De bloempot op poten kunt u overal plaatsen. In uw tuin, op uw terras, de entree of uw zakelijke ruimte. De bloempotten zijn gemaakt van bestendige materialen voor buiten, maar kunnen ook binnen staan.

Wat zijn de voordelen van een bloempot op poten voor buiten?

De elegante pootjes onder de plantenbak zijn niet alleen een esthetische toevoeging voor uw buitenruimte, maar zijn ook praktisch voor een goede afwatering en maken het verzorgen van de planten makkelijker.

Heeft een bloempot op poten ook nadelen?

Het is belangrijk dat u de plantenbak op poten op een stabiele plek plaatst zodat deze niet kan wankelen. Het best maakt u de plantenbak op poten niet topzwaar.

Wordt de plantenbak zoals op de foto geleverd?

 Absoluut. Wanneer u de verpakking verwijdert van uw bloempot op poten zou de bloembak er precies zo uit moeten zien als op de foto. Geen verrassingen dus. Klopt er iets niet laat u het ons dan zo snel mogelijk weten.

Welk onderhoud vereist een bloempot op poten?

Alle bloempotten zijn gemaakt van simpel te onderhouden materiaal. U leest specifieke informatie door in de webshop het overzicht per materiaalsoort te kiezen.

In welke afmetingen zijn de plantenbakken op poten leverbaar?

De lijst met alle mogelijke afmetingen voor uw favoriete bloempot op poten vindt u door op de foto te klikken. Alle bestelopties verschijnen dan.