Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Patt Feet Low grijs Ø39,5×43 cm

137,00

Fiberclay Grijs

Op voorraad

Fiberclay Grijs

De Fiberclay bloempot rond Ø39,5×43 cm uit de rough collectie is gemaakt van een combinatie van klei (clay) en glasvezel (fiber) en wordt daarom ook wel clayfibre genoemd. Deze fiberclay pot heeft vaak een vergelijkbare uitstraling zoals een pot van aardewerk of klei, maar is dankzij de toevoeging van glasvezel vele malen lichter. Ook is deze clayfibre bloembak uitstekend opgewassen tegen de elementen en gaat vele jaren mee. Fiberclay is te vergelijken met ficonstone, met als verschil dat er ook zand en gemalen steen aan toegevoegd wordt.
Het geringe gewicht van deze bak maakt deze eenvoudig te verplaatsen. Dankzij de solide constructie kunnen fiberclay bloembakken bovendien tegen een stootje. Ook tegen vocht, vorst en zon is deze bak uitstekend bestand. Dus als je een winterharde plantenbak zoekt, is fiberclay een uitstekende keuze. Met de moderne en industriële uitstraling past deze pot bij veel stijlen en interieurs.
De Rough collectie is de rebelse van de pottery pots familie. Met haar ‘less is more’ mentaliteit zet de ruige collectie in op het stoere karakter van de pot. De collectie, met een fiberclay basis, bestaat uit moderne modellen plantenbakken met dezelfde karakteristieke afwerking en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
Let op: Het is ook mogelijk deze bak binnen te plaatsen. In dat geval zal de bak geleverd worden met waterdichte inzetbak. Geef dit aan, als opmerking bij jouw bestelling en wij zullen deze meeleveren.

Eigenschappen
• Geschikt voor binnen en buiten
• Sterk materiaal van hoge kwaliteit
• Handgemaakt
• UV-bestendig
• Lichtgewicht
• Onderhoudsvriendelijk
• Vorstbestendig
Deze ronde Patt Feet Low bloempot grijs, heeft een strak design en is rond van vorm. Door de ronde natuurlijke vorm, volgt de pot de afmeting van de plant en past daardoor altijd. Tip: zet ronde bloempotten in verschillende hoogtes bij elkaar. Dit geeft een speels effect.

Onderhoud
Een Fiberclay bloempot onderhouden is erg eenvoudig. Wij adviseren als de pot vuil is de bloempot te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel. Gebruik neutrale middelen en geen harde borstels of schuur papier. Ook een hogedrukinstallatie is af te raden. Spoel overvloedig af met water.

Plaatsen en vullen
De Fiberclay bloempot moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de bloempot worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van grof grind en hydro- of kleikorrels (±10/15% van de hoogte van de pot) en plaats daarop een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierop kan de pootaarde worden aangebracht kun je de bloempot aanplanten.

Doorsnede (in cm)

39.5 cm

Hoogte (in cm)

43 cm

diepte

27.3 cm

opening

28.6 cm

Gewicht (in kg)

8.4 kg

Merk

Pottery Pots

collectie

Rough

Kleur

Grijs

afwerking

Structuur

Materiaal

Fiberclay

materiaal-eigenschappen

Handgemaakt, UV-bestendig, Vorstbestendig, Waterdicht

Vorm

Rond

structuur

Beton

Afmeting

Ø39.5×43 cm

Productkleur

Grijs

Breedte (in cm)

39.5 cm

Lengte (in cm)

39.5 cm

Meer lezen