Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Carrez Hoogglans 70x70x70 cm

De prijs wordt zichtbaar wanneer u alle opties geselecteerd heeft

532,12585,33

Polyester plantenbak

Polyester plantenbak

De polyester hoogglans plantenbak Carrez 70x70x70 cm is zeer sterk en corrosiebestendig. Polyester is ook licht van gewicht, wat de bak makkelijk verplaatsbaar maakt. De moderne look maakt de plantenbak een echte blikvanger. Deze polyester plantenbak heeft een uiterst gladde structuur, wat zorgt voor een chique uitstraling.

Polyester hoogglans is een sterk materiaal. Het voordeel hiervan is dat het niet naar binnen verplaatst hoeft te worden tijdens koudere periodes. In het Nederlandse klimaat neemt het polyester bijna geen vocht op. Daarom kunnen de bakken niet kapot vriezen.

De plantenbak is gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester. Omdat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd, kunnen de hoeken niet uitscheuren. Door de dubbel gezette brede rand krijgt de Polyester hoogglans plantenbak een moderne robuuste uitstraling (5 x 2,5 cm). De plantenbak wordt door en door gekleurd. Bij eventuele kleine beschadigingen is dus nog steeds de basis ral kleur te zien. Standaard leveren wij de plantenbak in de ral kleur 9016. Tegen meerprijs kan de bak in nog 6-tal andere ral kleuren worden geleverd. Dit geeft een kleine meerprijs. De levertijd duurt dan 3-4 weken langer.

Als je de plantenbak in ral 9016 vandaag bij ons bestelt, wordt deze binnen 3 dagen bij jou afgeleverd. Door ons wordt de plantenbak standaard bij jou geleverd met een overlooppijpje.

Eigenschappen

  • Corrosiebestendig
  • Bovenrand dubbel omgezet
  • Uitgevoerd met afwateringgoot aan de onderzijde
  • Vorstbestendig (vierkante en rechthoekige plantenbakken binnenzijde geïsoleerd met EPS)
  • Lichtgewicht van gewicht en zeer sterk
  • Door en door gekleurd
  • Bestand tegen UV-licht
  • 5 jaar garantie

Deze vierkante polyester hoogglans plantenbak Carrez past goed bij een modern design, een wat strakker interieur. Een vierkante plantenbak is daarbij ook geschikt om een saaie hoek weer gezellig te maken. Onze vierkante bloembakken zijn echte eye-catchers.

Standaard is aan de onderzijde van de bak een sparing gemaakt van 15mm x 15mm. Zo lijkt het alsof de plantenbak zweeft boven de grond. Voor de benodigde afwatering zijn in de bodem cirkels (verbonden met een watergoot) voorzien. Hierin kun je een gat boren en dat voorzien van een overlooppijpje. Deze wordt door ons standaard meegeleverd.

Maatwerk

Het is niet mogelijk om een polyester plantenbak op maat te maken. Dit in verband met de mal die hiervoor nodig is. Wanneer je zoekt naar een specifieke maat, is dit echter wel mogelijk in het materiaal aluminium. Hierbij kunnen wij de afmeting leveren die je wenst. Vragen hierover kun je stellen via info@plesanto.nl of 06-51476260.

Onderhoud

Een polyester hoogglans plantenbak onderhouden is erg eenvoudig. Omdat de hoogglans bak een dichte structuur heeft, neemt deze nauwelijks tot geen vuil op. Je kunt de bak afnemen met een zachte doek en lauw water.

Plaatsen en vullen

De polyester hoogglans plantenbak moet worden geplaatst op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarna kan de plantenbak worden gevuld en kun je de beplanting aanbrengen. Begin met een laag van 5-10 cm grof grind, hydro- of kleikorrels en plaats daarover een waterdoorlatend antiworteldoek of geotextiel. Hierover kan de pootaarde worden aangebracht waarna je de plantenbak kunt aanplanten.

Vorm

Vierkant

Gewicht (in kg)

14 KG

Kleur

Antraciet (RAL 7021), Gitzwart (RAL 9005), Antracietgrijs (RAL 7016), Beigegrijs (RAL 7006), Lichtgrijs (RAL 7035), Verkeerswit (RAL 9016), Zuiverwit (RAL 9010)

Materiaal dikte

3 mm

Uitvoering

met bodem

Land van herkomst

Nederland

Randbreedte

5 x 2.5 cm

Boombak

Nee

Vorstbestendig

Ja

Staand

Nee

Schaal

Nee

Langwerpig

Nee

Op poten

Nee

Met wielen

Nee

Zonder bodem

Nee

Lengte (in cm)

70 cm

Breedte (in cm)

70 cm

Hoogte (in cm)

70 cm

Materiaal

Polyester

Afmeting

70x70x70 cm

Productkleur

Antraciet, Beige, Grijs, Wit, Zwart

Meer lezen