Paarse bloempotten kopen

De eigenschappen waar paarse bloempotten over beschikken weten erg veel mensen te overtuigen. Dat is niet zo verwonderlijk. In eerste instantie staat deze kleur erom bekend rust te creëren. Dit zowel binnen in je interieur als buiten op je terras of in je tuin. Daarnaast staat de kleur paars er ook om bekend een perfecte combinatie te vormen met bijvoorbeeld de kleuren groen en roze. Indien je houdt van bloemen die over een dergelijke kleur beschikken is dat dan ook alleen maar nog een extra reden om de aankoop van een paarse bloempot te overwegen. In ieder geval is het zeker aan te raden om even een kijkje te gaan nemen in ons assortiment.

Toont alle 5 resultaten

Capi Nature Groove Special Paars Ø21×19 cm

Oorspronkelijke prijs was: €42,00.Huidige prijs is: €37,80.

Capi Nature Groove Special Paars Ø23×21 cm

Oorspronkelijke prijs was: €47,00.Huidige prijs is: €42,30.

Capi Nature Groove Special Paars Ø15×17 cm

Oorspronkelijke prijs was: €34,00.Huidige prijs is: €30,60.

Capi Nature Groove Special Paars Ø19×21 cm

Oorspronkelijke prijs was: €42,00.Huidige prijs is: €37,80.

Capi Nature Groove Special Paars Ø23×25 cm

Oorspronkelijke prijs was: €50,00.Huidige prijs is: €45,00.

Paarse bloempotten, verkrijgbaar in verschillende vormen

De kleur staat bij een bloempot paars uiteraard vast, maar heb je ook al eens nagedacht over de vorm waarover ze moet beschikken? Veel paarse bloempotten beschikken over een afgerond design waardoor ze over een ronde of ovalen uitstraling beschikken. Deze speelse vormen spreken veel mensen aan en vormen zowel binnen als buiten een erg leuke keuze.

Heb je slechts een beperkte hoeveelheid aan plaats beschikbaar voor jouw paarse bloempot binnen? Dan is een vierkant exemplaar wellicht de beste keuze. In een rechthoekige bloempot kan je tot slot verschillende bloemen naast elkaar plaatsen of je zet ze op je vensterbank.

Welke eigenschappen moet je paarse bloempot hebben?

Er zijn op vlak van eigenschappen best wel wat verschillende zaken waar je bij het aankopen van één van de paarse bloempotten op de markt rekening mee zal willen houden. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld aan het type materiaal waaruit ze moet zijn vervaardigd. Wat dit betreft zijn er een aantal verschillende mogelijkheden waar een keuze tussen kan worden gemaakt zoals:

 • Fiberstone;
 • Fiberclay;
 • Ficonstone;
 • Sandstone;
 • Aluminium;
 • Kunststof of PVC;

Voor welk materiaal je gaat kiezen zal worden bepaald door de plaats waar de bloempot zal worden neergezet evenals door de eisen waar je op vlak van uitstraling over beschikt.

Waar kan je paarse bloempotten plaatsen?

Het rustgevende, zachte karakter waar paarse bloempotten over beschikken zorgt ervoor dat ze eigenlijk overal kunnen worden neergezet. Dit betekent dat ze rust en kalmte in huis kunnen brengen, maar daarnaast vormen ze ook een mooie aanvulling voor eender welke tuin en eender welk terras. Zeker gecombineerd met mooie (fleurige) bloemen is de aanblik prachtig te noemen. Een tip, ook op een balkon komen deze bloempotten in paars zeker en vast tot hun recht.

Waarmee kan je een paarse bloempot vullen?

Een paarse bloempot kan het perfecte huisje vormen voor menig aantal verschillende soorten bloemen. Vaak wordt ervoor gekozen om de paarse kleur ook in de bloemen door te trekken wat natuurlijk perfect mogelijk is. Enkele leuke bloemen voor in paarse bloempotten zijn dan ook:

 • De Ooievaarsbek;
 • Lavendel (voor buiten);
 • IJzerhard bloemetjes;
 • De prachtige Trosroos;
 • Herfstaster;
 • De Dwerg Rodondendron;

Ook de zogenaamde Boerenhortensia kan een erg leuke keuze zijn voor in jouw paarse bloempot. Vergeet zeker niet om ook geschikte potgrond voor jouw bloem aan te kopen.

Paarse bloempotten bestellen? Dat doe je hier bij Plesanto!

Wil jij ook graag kunnen genieten van de talrijke voordelen die verbonden zijn aan paarse bloempotten? Dat is mogelijk. Hier bij Plesanto maken we het mogelijk voor jou om de mooiste bloempot in een paarse kleur aan te kopen. Dit doe je niet alleen tegen een interessante prijs, maar ook tegen de best mogelijke garantie. Ook een snelle levering is bij ons altijd mogelijk.

Veelgestelde vragen over paarse bloempotten

 • Wat is een bloempot paars?

Dit is een bloempot die over een paarse kleur beschikt.

 • Wat zijn de voordelen van een paarse bloempot?

Paars staat erom bekend een rustgevende, zachte kleur te zijn. Dit gezegd hebbende vormt ze nog altijd een prachtige combinatie met een kleurrijk boeket.

 • Heeft een paarse bloempot ook nadelen?

Je moet natuurlijk wel een beetje fan zijn van de paarse kleur!

 • Wordt de paarse bloempot zoals op de foto geleverd?

Jazeker!

 • Welk onderhoud vereist een paarse bloempot?

Controleer altijd goed de onderhoudseisen van het materiaal waaruit je paarse bloempotten zijn vervaardigd. Alleen wanneer je dat doet kan je exact bepalen welk onderhoud er precies voor is vereist.

 • In welke afmetingen zijn paarse bloempotten leverbaar?

Er is een groot aanbod aan afmetingen beschikbaar waar paarse bloempotten in aangekocht kunnen worden. Staat het formaat van jouw keuze er onverhoopt toch niet bij? Dan kan je zeker altijd contact met ons opnemen.